Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

18.990 Ft

DC Comics Deck Building Game

18.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: (4)

Vélemények

4.50
4 értékelés
(2)
(2)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2018. 09. 30.
Pakliépítés mindenkinek!

A DC Comics Deck Building Game egy remek pakliépítős társas, amit sokan (akár 5 fővel) is élvezetes játszani, egyszerűen tanulható, szép képregényes grafikával rendelkezik. Ez a kiadás tartalmazza a legismertebb DC szuperhősöket. Sajnos mechanikailag a későbbi változatok véleményem szerint bár összetettebbek, de izgalmasabbak is mivel több lehetőséget adnak a paklink karcsúsítására.
2016. 12. 13.
Ez a létező egyik legjobb játék

A játék, ami azonnal beszippant mindenkit, aki kicsit is szereti a kártyajátékokat, vagy a képregényeket. :) Aki még nem játszott hasonlóval, az is nyugodtan tehet vele egy próbát, mert a szabályok egyszerűek, mégis változatos, ezt a játékot nem lehet megunni.
Annyi híres és kevésbé híres DC hős, és gonosztevő van benne, hogy garantáltan mindenki megtalálja a kedvenc karaktereit. (aki az alapjátékban nincs benne, az a kiegészítőkben, vagy a többi alapdobozban található.Aki még nem került bele ezekbe sem, az pedig a közeljövőben megjelenő kiegészítőkben lesz benne.)
A karaktereken kívül vannak még helyszín, képesség, felszerelés, és gyengítő, erősítő kártyák is.
Mint már írtam, a szabályok egyszerűek.
Nagyjából ez a lényege: szuperhősök szerepében (van 7 nagyméretű főkarakter kártya, húzással dől el, ki melyikkel lesz, mindegyik más, állandó bonust ad, pl. duplán húzhatunk, körönként egyszer) egymás ellen kell küzdenünk, különféle lapok kijátszásával, és gyűjtenünk kell a jó és gonosz karaktereket, képesség, helyszín, stb. lapokat a paklinkba, hogy minél többféle lapot tudjunk felhasználni a többiek ellen.
A játékosok saját paklijain és a főpaklin kívül van egy különálló, főgonosz pakli is, amiben 12 rendkívül erős karakter található, akik első megjelenésükkör valami negatív effektet idéznek elő pl. mindenkinek el kell dobnia pár lapot stb. DE ezeket a főgonoszokat is be lehet toborozni a paklinkba, ha van elég energiánk, hogy kifizessük a költségüket.
Mindegyiküknek van egy normál képessége is, amit akkor használhatunk, ha már megvettük őket magunknak.
A legtöbb, a paklinkhoz hozzáadott (megvett, húzott) lapért valamennyi győzelmi pontot kapunk a játék végén, akinek a legtöbb pontja van, az lesz a győztes.
A grafikája rendkívül szép, a képregények rajongóinak mondanom se kell, hogy nekik (is) készült a játék. Ők ajánlás nélkül is megveszik, ahogy én is tettem :)
Az is nagy előnye, hogy elég hozzá minimális angol tudás, tehát kezdőknek is ajánlom, akár 2 játékossal is izgalmas partykat játszhatunk.
Próbáljátok ki, garantáltan nem fogtok csalódni!
2015. 07. 15.
Építs paklit képregényhősökből és ellenfeleikből

A játék a már jól ismert mederben folyik, miszerint a 10 kezdőlapunkból 5-öt húzunk, kijátsszuk őket (támadunk, kombózunk, vásárolunk etc.), majd az ellenfél jön, ezután pedig kezdődik minden elölről, mindezt Supermannel, Flash-sel, Batmannel stb. a főszerepben. Ezekből a karakterkártyákból egyet húzunk véletlenszerűen a játék elején, ők fognak nekünk valamilyen speciális képességet adni minden egyes körünkben. Egymás gyepálása mellett más dolgunk is lesz. A közös lapokon kívül van egy főgonosz pakli is, mely szintén közös, akármelyikünk legyőzheti (értsd: megveheti) innen a sorban felcsapott lapot. Ekkor azonban új főgonosz érkezik, aki magával hoz egy nem várt eseményt is, mely minden játékosra érvényes lesz. (Pl. dobj ki két lapot, vagy fordítsd le a Hős kártyádat, akinek addig nem jön vissza szuperképessége, amíg nem győzitek le a felcsapott kártyát.) Természetesen az így megsemmisített főgonosz kártyát is magához veszi legyőzője, ez is a paklija részét képezi a továbbiakban.
Ez a rész az általam ismertetett DC Comics játékok közül a legegyszerűbb, köszönhetően a minimális angol szövegnek és a lapok csekélyebb kombózási lehetőségeinek. Remek bevezető lehet a deckbuilding játékokkal épp most ismerkedőknek, de a kicsit ügyesebbek is jól fognak azért szórakozni vele.
2015. 07. 08.
A játék ami menthetetlenül berántott a deck building világába

Az első deck building játékom, ami menthetetlenül beszippantott.
Amúgy semleges érzelemmel viszonyultam a képregényhez mint műfajhoz, de mára a DC Comics univerzumának kutatója is lettem :)
Utána néztem karaktereknek, tárgyaknak amik a játékban felbukkannak és így még izgalmasabb lett.
Minimális angol nyelvtudással nyugodtan neki állható a játék. Ismétlődő szó összetételek, jelzők, kifejezések könnyedén memorizálhatóak.
A kártyák minősége kifogástalan, a grafika igazi képregényes. Szeretjük, nagyon !!