Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Difference

Ár:
2.990 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (11)
Szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Találd meg a különbséget! A Difference zsebre vágható, különbségkeresős családi társasjáték. A játékosok feladata, hogy a többieknél gyorsabban találják meg a középen lévő és a saját kártyájuk közötti apró különbségeket. A megfigyelést fejlesztő társasjáték.

Vélemények

4.27
11 értékelés
5
(5)
4
(4)
3
(2)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 06. 16.
Szemet gyönyörködtető és fárasztó

Rendkívül igényesen elkészített képeket kapunk a játéktól. A különbségeket elsőre nagyon nehéz megtalálni, utána már hamar rááll a szem. A kétféle játékmód után lehetővé teszi azt is, hogy ne csak sebességre menjünk, hanem egyéni kihívásokat is állíthatunk magunk elé. Valóban úgy a legélvezetesebb, ha olyan játékosok ülnek le egy asztalhoz, akik kb. azonos szinten ismerik - nem ismerik a kártyákat, különben behozhatatlan az előnye annak, aki már sokat játszott vele. Időnként érdemes pihentetésre rakni a játékot, és akkor a már gyakorlott játékosoknak is újra nagy élvezetet nyújt.
| 4 / 5 csillag!
2018. 12. 26.
Bravo

Nagyon szepen kidolgozott a kartyak, a 8 eves lanyom elvert, de elveztem en is :) az ujrajatszhatosag termeszetesen nem a jatek erossege, de ha azonos szintrol indul valaki akkor nagyon jo
| 4 / 5 csillag!
2018. 01. 22.
Különbségkeresés

Mindig nagyon szerettem az újságokban is ezt a játékot. De így sokkal jobb, hogy többször is lehet keresgélni a különbségeket, mert mindig máshogy van a felállás. Azért sok játék után inkább a gyorsaság számít, mert megjegyezhető, hogy hol voltak a különbségek. Nagyon szép a grafika, és jó, hogy azért 4 féle kép is van.
| 4 / 5 csillag!
2016. 08. 03.
Szeretjük

Játszani kevésbé szerető felnőtt családtagjainkat is le lehet ültetni ezzel a játékkal. Nagyon szépek a képek, jó kézbe venni a lapokat, a fémdoboz pedig ajándékozásra is alkalmassá teszi. Ha egymás után játszunk, akkor valóban könnyebb, ezért adtam csak négy csillagot, de ez egyrészt nekünk nem baj, másrészt eltelik néhány hónap és simán újrajátszható olyanokkal is, akik még nem ismerik. Ha elkezdjük van egy fajta teljesítési kényszer, hogy be is fejezzük, mert "meg kell találnom azt a vacak különbséget, ha addig élek is" :) Mi is ismerjük és szeretjük a Dobble-t, de ez más egy kicsit, mindkettőnek megvan a helye és ideje, szerintem nem kell, nem érdemes a kettőt versenyeztetni.
| 3 / 5 csillag!
2016. 01. 03.
hozzá lehet szokni

Szép nagyon, jól lehet versenyezni, de egy sorozat végigjátszása után már kevésbé izgalmas nekem, illetve ha vki új játékossal ülök le, akkor összemérhetetlen előnyöm lesz vele szemben. A Dobbléra hasonlít nekem, és arra is szavazok :)
| 5 / 5 csillag!
2015. 10. 26.
szép

tetszenek a képek, az ára is egész kibírható
szerintem karácsonyi ajándék lesz belőle
| 5 / 5 csillag!
2015. 10. 22.
like

Nagyon jó különbségkeresős, bár néha nehéz megtalálni az apró eltéréseket.
| 5 / 5 csillag!
2015. 10. 02.
letehetetlen

Emlékszel gyerekkorodban arra, amikor két kép között kellett a különbségeket megtalálni? Szereted a Dobble és hasonló játékok "ki találja meg előbb?" versenyét? Ez a játék gyakorlatilag a kettő kombinációja, és szerintem ha már az egyik szimpatikus, az is elég arra, hogy megszeresd. A közel végtelen újrajátszhatóságot a számtalan kártya és az emelhető nehézség együtt biztosítják, száz kártyát lehetetlen hosszú távra megjegyezni. Többször voltam szemtanúja amikor felnőttekből is lelkes gyereket csinál a játék, és micsoda lelkesedéssel tudnak elhangzani a "csak még ezt meg akarom találni" és "nekem már megvan" mondatok! Kisöcsém osztályának (is) az új kedvence. Megéri az árát ;)
| 4 / 5 csillag!
2015. 08. 21.
Megfigyelés játék

Egyetértek az előző beíróval. A színes ábrákmiatt és, hogy több lap van azonos témával segíti a játékot, hogy többször újrajátszható legyen. Ennyivel jobb az újságok különbségkereső játékainál.
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 18.
A legszebb különbségkereső

A tonnaszám kapható gyerek fejlesztőfüzetekben és felnőtt rejtvényújságokban mindig található egy-két különbségkereső feladat. Ez a játék két dologban több ezeknél: egyrészt gyönyörű, szemet gyönyörködtető képek vannak a dobozban, másrészt a sok lapnak köszönhetően gyakorlatilag megtanulhatatlan. Nekünk legalábbis mindig okoz kisebb-nagyobb fejtörést.
| 3 / 5 csillag!
2015. 08. 12.
értékelés

Egyenlő esélyekkel indul mindenki, kortól függetlenül. (Ha nem figyelek könnyen kikapok. Viszonylag finom, apró részleteket kell megtalálni, a színes ábrákon. ;) )