Dr. Microbe

Normál ár: 7 190 Ft


A Te árad: 6 831 Ft

Értékelés: 
(5.0)
Logika és ügyesség - erre van szükség a kutatólaborban!

Egymással versenyző labortanoncok hajolnak a pult fölé. Mindannyian kaptak egy Petri-csészét és egy csipeszt, és nincs más dolguk, mint a saját Petri-csészéje rekeszeiből hiányzó mikrobákat a középen lévő készletből a leggyorsabban kiválasztani. Szuperbaktérium és lila vírus színezi a feladványokat, de mindhárom játékverzióban csak és kizárólag a csipeszük segítségével turkálhatnak a mikrobák között!

Dr. Euréka rajongóknak, biológus- és cukrászpalántáknak, az ügyességi-logikai játékok kedvelőinek, és mindazoknak, akik szeretik a pörgős, egyszerű, és letaglózóan jópofa kialakítású játékokat: Megérkezett a Go Go Gelato és a Dr. Microbe!

A téma más, a játékmenet is kicsit eltérő, közös pont a hangulatos grafika, és az, hogy mindkettő egyszerre logikai és ügyességi.

 

A Go Go Gelatoban fagylaltmesterek leszünk (a gelato olaszul fagylaltot jelent), akik fagyizni vágyók trükkösebbnél trükkösebb kéréseit igyekeznek teljesíteni, színes tölcsérekbe rendezett színes gombóc fagyikkal. Nem kell aggódni, nem fog szétfolyni (mondjuk, sajnos megenni sem lehet …de így legalább megmarad a játék). A játék nagy előnye, hogy már 6 éves kortól is játszható, vagyis ezt a játékot már azok is élvezhetik, akik a Dr. Eurékához még túl fiatalok.

 

A Dr. Microbe-ban fagyi helyett a baciké lesz a főszerep. 8 éves kortól léphetnek az ifjú biológusok a petri csészék fölé, és kezdhetik rendezgetni a különböző mikrobákat. A megfelelő sorrendben, majd kikövetkeztetni a hiányzót, és lecsapni rá mindenki más előtt. A labormunka még sosem volt ennyire szórakoztató! (Pláne 8 évesen.)

 

Értékelések átlaga 


(5.0)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

100% (1)
Rendezés:
Eddig összesen 1 értékelés
Jó kis ügyességi játék!

rambo666 | 2019. szeptember 16.

Jó kis ügyességi játék, sok izgalommal.
Már a legkisebbeknek is ajánlott!

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!