Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dungeon Lords

Ár:
12.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (9)
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

Egy kocsmában találkoznak. Vedelnek pár pofa sört. Mielőtt az éjszaka véget ér, az erős harcos, a ravasz varázsló, az elkötelezett pap és az alattomos tolvaj egy szétválaszthatatlan csapattá áll össze, készen arra, hogy megszabadítsák a világot a gonosztól. Nem is gondolnád? Épp most történik valami gonosz nem is olyan messze.

Egy sötét úr alagutakkal, csapdákkal, kincsekkel és trollokkal töltötte meg a közeli dombokat. Így reggel (vagy délután, ha túl sokat vedeltek) a hősök útra kelnek, hogy harcba induljanak az Igazért, meghódítsák a kazamatákat és megbüntessék a gonosz urat (természetesen elkobozva az összes kincsét). Egy klasszikus forgatókönyv és minden veterán kazamata-felforgató el tudja mesélni, hogy ennek így kell történnie.

De mi a helyzet a sötét úrral? Gondolt bárki valaha is az Ő érzéseire? Azok a kalandorok, akiknek egész életükben nem volt egyetlen becsületes munkanapjuk se, el se tudják képzelni, mekkora erőfeszítés kell egy ilyen lenyűgöző kazamata felépítéséhez. Fogalmuk sincs, milyen nehéz alagutat vájni a gránitba, mennyire drágák manapság a jó csapdák, milyen nehéz szakképzett koboldokat találni vagy hogy milyen sok étel kell egy troll etetéséhez. És a bürokrácia! A kazamatáknak meg kell felelniük a szigorú biztonsági előírásoknak, az aranybányászat merev szabályainak és az adófizetésnek, amikor a Kazamaták Minisztériuma úgy gondolja. És amint a kazamata elkészült, néhány, a jó ügyért harcoló csapat jön és felforgat mindent. Nem könnyű egy kazamataúr élete.

Vélemények

4.78
9 értékelés
5
(7)
4
(2)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 04. 19.
remek játék

Nagyon szép grafikájú társasjáték, és nagyon nagy a játékélmény. Én nagyon szeretem a hosszú játékokat ugyanis nagyjából 2 órás a játékmenet. Fontos ugyan megjegyeznem hogy a játék halálra tud minket szivatni, nem viccelek tényleg a játék szivat minket. A játék fordulókon keresztül tart konkrétan két játék-éven át megy. Minden év négy évszakon keresztül megy és egy csatán, minden egyes évszakban elküldöd a parancy kártyák segítségével kell beszerezned a megfelelő cuccokat és azok segítségével kell venni szobákat szörnyeket és csapdákat. Majd az utolsó évszak végén meg kell hogy küzdjél az év alatt összegyűjtött hősökkel akik "a nagyobb jóért" megpróbálják szétrombolni a kazamatádat (dungeonodat). Végezetül jön a minisztérium és lepontozza az eredményedet, a legtöbb pontot összegyűjt játékos lesz a földalatti világ ura! Akkor jöhet a saját véleményem a játékról: fantasztikus játékmenet és nagyon nagy az élvezet, tutira ajánlom mindenkinek 5+ csillag mindenképpen
| 5 / 5 csillag!
2016. 08. 17.
Élmény

Haláli! Elsőre ijesztőnek tűnhet a játék összetettsége, de érdemes elmélyedni a szabályokban. A szabálykönyv egy élmény, igazi cseh humor, aki ismeri a Galaxy Truckert, tudja miről beszélek, de ez még annál is jobb. Nehéz igazán jó eredményt elérni, de érdeme próbálkozni!
| 5 / 5 csillag!
2016. 03. 24.
jó ötlet

Mindenképp gyakorlottabbaknak ajánlanám, ötletes, szép játék, elsőre kicsit féltünk az ellenségtől, de aztán mégse lett olyan nagy vész a dologból... Időnként jó elővenni és játszani egy partit vele :) Nem olyan bonyolult, mint elsőre tűnt.
| 5 / 5 csillag!
2016. 02. 29.
Táblás Dungeon Keeper

Igazi Chvátil játék nehéznek tűnő összetett szabállyal, de betanulás után fantasztikus élményt nyújt. Dungeon Keeper tematikájú, vicces, menedzsment játék, Worker placement mechanikával. Összetett játék, kezdőket elrémíthet. Nekem a tokenek gyári bevágása nem volt megfelelő minőségű, több helyen felszakadt a papír kipattintáskor, pedig gyakorlott vagyok. Utólag kreatív hobbi kellékekkel korrigáltam, de ez mindenképpen bosszantó, ezért a 4 csillag. Ajánlott!
| 4 / 5 csillag!
2015. 10. 21.
Jó játék DE!

Minden éremnek két oldal van, ennek a társasjátéknak is:
POZITÍVUM: nagyon igényes, szép játék. Minden eleme jól ki van dolgozva és minőségi anyagból készült. A játék élmény fergeteges főleg 4 fővel játszva! A szabály az elején bonyolultnak látszik de pár játék után már egyszerű.
NEGATÍVUM: sajnos a játék igazán csak 4 fővel szórakoztató, ugyan van 2-3 játékosra is külön szabály DE szerintem nem túl jó, elveszi azt ami miatt jó ez a játék. Bonyolult szabály/játékrendszer : NE vegyük meg kezdő játékosoknak mert el fogja venni a kedvüket a társastól, szerintem nem jó kezdőnek ez a játék.
| 5 / 5 csillag!
2015. 10. 08.
Dungeon Keeper eurogame-ként

Szép grafikájú eurogame, hatalmas tábla, rengeteg lehetőség. Impjeinket kell elküldeni folyosókat ásni, élelmet és aranyat szerezni, vagy bérelhetünk még több impet. Szobákat epíthetünk, csapdákat vehetünk, hogy fejlesszük a dungeont miközben a többi játékossal versenyzünk az alapanyagokért. Évszakonként kalandozók akarják meghódítani a dungeont, szörnyeket bérelhetünk és csapdákat rakhatunk le hogy védekezzünk ellenük. Annál több pontot kapunk, minel nagyobb dungeont epítünk és minél több kalandozót fogunk el.
| 5 / 5 csillag!
2015. 09. 21.
Nagyon jóóó!

Gazdasági menedzsment humoros és összetett. A harc hasonló egy tower defense játékhoz.
| 4 / 5 csillag!
2015. 08. 12.
DL

A grafika gyönyörű. A téma fantasztikus: végre én lehet a gonosz :) És igen, gyerekkoromban a Dungeon Keeper 2 rám is nagy hatást gyakorolt. De valamiért nekem mégis a Dungeon Petz jött be jobban. Áramvonalasabbra sikerült érzésem szerint. De egy próbát mindenkitől megérdemel, tényleg nagyon jó érzés a dungeon építgetése, és utána a kalandozók tárt karokkal várása :D
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 09.
Best game ever!!

Akinek mond valamit ez: Dungeon Keeper annak nincs mit mondani, Ki KELL próbálni.
Azoknak, akik esetleg nem ismerik ezt a PC-s játékot összefoglalóan: épít, gyárt, felbérel, veszteget, ijesztget, majd reménykedik hogy mindent jól csinált és túlél.
Gyönyörű art design, komplex játékmenet, szórakoztató végkifejlet és vicces szabálykönyv és játékon belüli események.