Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

19.990 Ft

Dungeon Petz

19.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: (13)

Vélemények

4.62
13 értékelés
(8)
(5)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2020. 04. 13.
tökjó

A grafika alapján gyerekjátéknak tűnhet de ez senkit ne tévesszen meg. A szabály elsőre soknak tűnhet, kicsit komplexnek és kell egy két gyakorló játék, hogy összeálljon a kép, utána viszont maga a játékmenet viszonylag könnyebb, nagyon sokáig tartó döntési helyzetek szerintem nem alakulnak ki (persze ez játékosfüggő, inkább a sok fázis megfelelő lebonyolítására kell figyelni. Két játékossal nagyon jó, a dummy imp-ek jól működnek, csak ez is még egy plusz lépés amire figyelni kell. 4 játékossal izgibb a több blokkolási lehetőség miatt, érdekesebb a licit kör, csak először nagyon hosszú játékra kell számítani. ☺ A téma teljesen egyedi, aranyos, bele lehet teljesen élni magunkat, a design nagyon szép és részletes.
2019. 06. 22.
Egyik kedvencünk

Az egyik kedvenc játékunk. Sajnos eddig csak ketten tudtunk vele játszani. Komplex játék, testvérem elég alaposan elolvassa a társasjáték szabályokat és jól is magyarázza el, így nekem könnyebb dolgom van. :)
2019. 04. 01.
Jobb mint...

A nagyon aranyos grafika és téma mögött valójában egy komplex bár nem hardcore játék bújik meg. Ebben a játékban az győz aki hosszú távon képes gondolkodni és tudatosan készül a vásárlók érkezésére. Mindenképpen javaslom, hogy lehetőleg csak 4 játékossal kerüljön elő.
2018. 06. 16.
Azoknak, akik szeretik az összetett dolgokat

A grafika alapján könnyen egy egyszerű, gyerekeknek való játéknak tűnhet, a látszat azonban csal. Ez egy viszonylag komplex munkáslehelyezős mechanizmusra épülő játék., amely során különböző kis lényekről kell gondoskodnunk, kiállításra vinni őket, tisztán tartani a ketrecüket, ügyelni arra, hogy ne legyenek betegek, megfelelően legyenek táplálva, és a szórakoztatásuk sem az utolsó szempont. Egyáltalán nem érezni, hogy csak ráerőltettek volna a játékra egy tematikát, minden nagyon logikusan és gördülékenyen működik, mindenki könnyen beleélheti magát a játék egyedi világába.
2017. 07. 05.
Komplex

Marha erős tematika, még erősebb komplexitás. Talán az egyik legnehezebb játék, amit eddig tanítottam. De a próbajáték után, ha mindenki belejött, szuper jó buli! Csak győzz figyelni mindenre :D
2017. 05. 07.
Szörnyecskék

Ebben a társasjátékban egy imp családot irányíthasz, akik eldöntik, hogy „állatkereskedést” nyitnak.
A feladatod, hogy felneveld "kisállataidat", amelyek sokszor mérgesek, éhesek. Szükséged lesz némi ügyességre, stratégiára és egy kis varázserőre is. Ha sikerül felnevelned egy "kisállatodat", akkor azt eladhatod a piacon vagy éppen ha más lehetőség nincs a feketepiacon.
A játék öt vagy hat körig tart a játékosok számától függően. Minden körben ki kell adnod az utasításokat impjeidnek, gondoznod kell állataid, részt kell venned a versenyeken, valamint el is adhatod az egyik kisállatod.
2016. 05. 05.
Euro tamagocsi

Vlaada Chvatilra jellemző, hogy vicces témára bitagng komplex játékokat húz rá, és ez most sincs másként (lásd pl Galaxy trucker vagy eme játék testvére a Dungeon lords). A szimultán munkáslehelyezős licitálós és az erőforrás menedzsment mechanizmus (állatkák szükségletei) keveredik a játékban. igazán agyzsibbasztó tervezgetős, agyalós, másikagyábabelelátós két óra játékra lehet számítani ha elkezditek. Személy szerint jobban szeretem a Dungeon Lordsnál, de a legjobb, ha mindkettő megvan.
2015. 08. 27.
Hát nem egyszerű

játék, a külcsínyből azt gondolná az ember, hogy könnyed családi móka, DE nem. Komoly tematikus euro a dungeon lords világát követve. Gyönyörű maga a játék és rengeteg jó ötlet van benne, de megtanulni nem kezdőknek való kihívás. De megéri!
2015. 08. 24.
Nagyon tetszik tesóm imádja egészen jó hangulatos nagyon jól illusztrált és megkomponált szeretnivaló kis játékról beszélünk!
2015. 08. 13.
Nagyszerű játék. A szabály elsőre valóban sok, kell két gyakorló játék, hogy összeálljon a kép. Utána viszont maga a játékmenet nem komplex, nagyon sokáig tartó döntési helyzetek szerintem nem alakulnak ki (persze ez játékosfüggő), inkább a sok fázis megfelelő lebonyolítására kell figyelni. Két játékossal nagyon jó, a dummy imp-ek jól működnek, csak ez is még egy lépés amire figyelni kell. 4 játékossal izgibb a több blokkolási lehetőség miatt, érdekesebb a licit kör, csak először nagyon hosszú játékra kell számítani. :) A téma teljesen egyedi, aranyos, bele lehet teljesen élni magunkat, a design nagyon szép és részletes.
2015. 08. 05.
Nagyon gémer

Van már néhány játék a hátunk mögött, de ez kiverte a biztit komplexitásban. Maga a játékmenet nem igazán bonyolúlt bár kell hozzá segédlet, viszont annyi mindenre kell figyelni, hogy az már nekünk túl sok. Viszont látom a játékban, hogy nagyon ki van találva, szóval aki szereti a komplex játékokat, annak ajánlani tudom. Ja, és aki azt mondja, hogy 1 óra alatt lejátszható, az vagy hazudik, vagy nem gondolkodik a lépésein...
2015. 07. 15.
rémségek kicsiny neveldéje

hosszú idő után került elő, de még mindig egy kellemes, "aranyos" játéknak tartom. kicsit talán túl lett húzva a sokféle mechanika, el tud húzódni emiatt a játék, de ötletes ahogy az állatkákat nevelni kell, játszani velük, takarítani utánuk, szóval jól lemodellezi az állattartást :D
2015. 07. 12.
Ötletes

Nagy kedvencem, de a játékszabály megértése a szabálykönyvből annak ellenére sem ment elsőre, hogy gyakorlott játékosnak mondhatom magam. Érdemes azonban venni a fáradtságot, mert miután összeáll a játék logikája, nagyon szórakoztató. Nem könnyű és nem rövid játék.