Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dungeon Petz

Ár:
12.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (13)
Elérhetőség: Nincs készleten

Vélemények

4.62
13 értékelés
5
(8)
4
(5)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 04. 13.
tökjó

A grafika alapján gyerekjátéknak tűnhet de ez senkit ne tévesszen meg. A szabály elsőre soknak tűnhet, kicsit komplexnek és kell egy két gyakorló játék, hogy összeálljon a kép, utána viszont maga a játékmenet viszonylag könnyebb, nagyon sokáig tartó döntési helyzetek szerintem nem alakulnak ki (persze ez játékosfüggő, inkább a sok fázis megfelelő lebonyolítására kell figyelni. Két játékossal nagyon jó, a dummy imp-ek jól működnek, csak ez is még egy plusz lépés amire figyelni kell. 4 játékossal izgibb a több blokkolási lehetőség miatt, érdekesebb a licit kör, csak először nagyon hosszú játékra kell számítani. ☺ A téma teljesen egyedi, aranyos, bele lehet teljesen élni magunkat, a design nagyon szép és részletes.
| 5 / 5 csillag!
2019. 06. 22.
Egyik kedvencünk

Az egyik kedvenc játékunk. Sajnos eddig csak ketten tudtunk vele játszani. Komplex játék, testvérem elég alaposan elolvassa a társasjáték szabályokat és jól is magyarázza el, így nekem könnyebb dolgom van. :)
| 4 / 5 csillag!
2019. 04. 01.
Jobb mint...

A nagyon aranyos grafika és téma mögött valójában egy komplex bár nem hardcore játék bújik meg. Ebben a játékban az győz aki hosszú távon képes gondolkodni és tudatosan készül a vásárlók érkezésére. Mindenképpen javaslom, hogy lehetőleg csak 4 játékossal kerüljön elő.
| 4 / 5 csillag!
2018. 06. 16.
Azoknak, akik szeretik az összetett dolgokat

A grafika alapján könnyen egy egyszerű, gyerekeknek való játéknak tűnhet, a látszat azonban csal. Ez egy viszonylag komplex munkáslehelyezős mechanizmusra épülő játék., amely során különböző kis lényekről kell gondoskodnunk, kiállításra vinni őket, tisztán tartani a ketrecüket, ügyelni arra, hogy ne legyenek betegek, megfelelően legyenek táplálva, és a szórakoztatásuk sem az utolsó szempont. Egyáltalán nem érezni, hogy csak ráerőltettek volna a játékra egy tematikát, minden nagyon logikusan és gördülékenyen működik, mindenki könnyen beleélheti magát a játék egyedi világába.
| 5 / 5 csillag!
2017. 07. 05.
Komplex

Marha erős tematika, még erősebb komplexitás. Talán az egyik legnehezebb játék, amit eddig tanítottam. De a próbajáték után, ha mindenki belejött, szuper jó buli! Csak győzz figyelni mindenre :D
| 4 / 5 csillag!
2017. 05. 07.
Szörnyecskék

Ebben a társasjátékban egy imp családot irányíthasz, akik eldöntik, hogy „állatkereskedést” nyitnak.
A feladatod, hogy felneveld "kisállataidat", amelyek sokszor mérgesek, éhesek. Szükséged lesz némi ügyességre, stratégiára és egy kis varázserőre is. Ha sikerül felnevelned egy "kisállatodat", akkor azt eladhatod a piacon vagy éppen ha más lehetőség nincs a feketepiacon.
A játék öt vagy hat körig tart a játékosok számától függően. Minden körben ki kell adnod az utasításokat impjeidnek, gondoznod kell állataid, részt kell venned a versenyeken, valamint el is adhatod az egyik kisállatod.
| 5 / 5 csillag!
2016. 05. 05.
Euro tamagocsi

Vlaada Chvatilra jellemző, hogy vicces témára bitagng komplex játékokat húz rá, és ez most sincs másként (lásd pl Galaxy trucker vagy eme játék testvére a Dungeon lords). A szimultán munkáslehelyezős licitálós és az erőforrás menedzsment mechanizmus (állatkák szükségletei) keveredik a játékban. igazán agyzsibbasztó tervezgetős, agyalós, másikagyábabelelátós két óra játékra lehet számítani ha elkezditek. Személy szerint jobban szeretem a Dungeon Lordsnál, de a legjobb, ha mindkettő megvan.
| 4 / 5 csillag!
2015. 08. 27.
Hát nem egyszerű

játék, a külcsínyből azt gondolná az ember, hogy könnyed családi móka, DE nem. Komoly tematikus euro a dungeon lords világát követve. Gyönyörű maga a játék és rengeteg jó ötlet van benne, de megtanulni nem kezdőknek való kihívás. De megéri!
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 24.
Nagyon tetszik tesóm imádja egészen jó hangulatos nagyon jól illusztrált és megkomponált szeretnivaló kis játékról beszélünk!
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 13.
Nagyszerű játék. A szabály elsőre valóban sok, kell két gyakorló játék, hogy összeálljon a kép. Utána viszont maga a játékmenet nem komplex, nagyon sokáig tartó döntési helyzetek szerintem nem alakulnak ki (persze ez játékosfüggő), inkább a sok fázis megfelelő lebonyolítására kell figyelni. Két játékossal nagyon jó, a dummy imp-ek jól működnek, csak ez is még egy lépés amire figyelni kell. 4 játékossal izgibb a több blokkolási lehetőség miatt, érdekesebb a licit kör, csak először nagyon hosszú játékra kell számítani. :) A téma teljesen egyedi, aranyos, bele lehet teljesen élni magunkat, a design nagyon szép és részletes.
| 4 / 5 csillag!
2015. 08. 05.
Nagyon gémer

Van már néhány játék a hátunk mögött, de ez kiverte a biztit komplexitásban. Maga a játékmenet nem igazán bonyolúlt bár kell hozzá segédlet, viszont annyi mindenre kell figyelni, hogy az már nekünk túl sok. Viszont látom a játékban, hogy nagyon ki van találva, szóval aki szereti a komplex játékokat, annak ajánlani tudom. Ja, és aki azt mondja, hogy 1 óra alatt lejátszható, az vagy hazudik, vagy nem gondolkodik a lépésein...
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 15.
rémségek kicsiny neveldéje

hosszú idő után került elő, de még mindig egy kellemes, "aranyos" játéknak tartom. kicsit talán túl lett húzva a sokféle mechanika, el tud húzódni emiatt a játék, de ötletes ahogy az állatkákat nevelni kell, játszani velük, takarítani utánuk, szóval jól lemodellezi az állattartást :D
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 12.
Ötletes

Nagy kedvencem, de a játékszabály megértése a szabálykönyvből annak ellenére sem ment elsőre, hogy gyakorlott játékosnak mondhatom magam. Érdemes azonban venni a fáradtságot, mert miután összeáll a játék logikája, nagyon szórakoztató. Nem könnyű és nem rövid játék.