Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ébredő erdő címen adja ki a Gémklub a Living Forest című társasjátékot!

Ébredő erdő címen adja ki a Gémklub a Living Forest című társasjátékot!

A gonosz szellem tűzzel fenyegeti az erdőt – de ti meg tudjátok hiúsítani a tervét! Hívjátok hát segítségül az állatok szellemeit, és ültessetek minél több fát velünk az Ébredő erdőben!

Ébredő erdő társasjáték hamarosan

Az erdő szellemeinek bőrébe bújva igyekeztek minél több őrzőállatot  gyűjteni, hogy a segítségükkel vizet, palántát, napfényt és lótuszvirágot szerezzetek. A víz az erdőtűz ellen kell, a palántákkal még sűrűbbé tehetitek az erdőt, a napfény erejével pedig még több őrzőszellem támogatását nyerhetitek el!

Az Ébredő erdő egy különleges hangulatú családi játék. A játékosok paklijukat építik, amelyből a soron lévő játékos minél több lapot csap fel, annál több erőforráshoz juthat – de ha három magányos állat kerül eközben elő, két akció helyett csak egy akciót hajthat végre!

És hogy milyen akciókat? Ha új fát ültet, saját erdőszegletét különböző fákkal töltheti meg – amelyek újabb erőforrásokkal látják el. A tűzoltással is közelebb kerülhet a győzelemhez, de ha a felfordított lapjain elég lótuszvirág jelenik meg, az is elég lehet!

Ébredő erdő társasjáték hamarosan