Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

11.990 Ft

Framework - Egy keret a világ!

11.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

A Framework egy  absztrakt lapkalerakó játék  Uwe Rosembergtől, amiben előrelátásra és jó (B) tervre van szükség a cél eléréséhez!

60 "egyszerű" és 60 "összetett"  lapkából áll, játékosonként 22-22 jelzővel.

Egy körben a kezdő játékos húz eggyel több lapkát, mint ahány játékos van. Minden játékos választ egy lapkát. A kezdő játékosnak kötelező az utolsó lapkát elvenni.

Amikor elveszel egy lapkát, helyezd azt legalább egy másik lapka mellé a  tablódra, majd nézd meg, hogy végrehajtottál-e valamilyen  feladatotA feladat akkor teljesül, ha legalább annyi, és olyan színű keret van vízszintesen és/vagy függőlegesen, amennyit a feladat megkíván.

Az a játékos, aki elsőként teszi le az összes  jelzőjét a tablóján lévő  keretlapkákra, azaz teljesíti a feladatokat, megnyeri a játékot.

A Framework tartalmaz egy  szólójátékot is, amelyben megpróbálod az összes jelzőt egy olyan lapkaterületen elhelyezni, amely a lehető legközelebb van egy  5x5-ös rácshoz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Értékeld a játékot!