Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gigi Gnomo

Ár:
9.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (3)
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Csendd el a manók kincsét – vigyázz, varázslat védi! A Gigi Gnomo nagyon szép, mókás családi társasjáték. A játékosok egy varázslatos erdőben keresik a kincset, miközben a manók varázslatokat bocsátanak rájuk: a fülcimpájukhoz ragasztják az ujjaikat vagy eltüntetik a hangjukat... A memóriát és az ügyességet fejlesztő társasjáték.

Vélemények

4.67
3 értékelés
5
(2)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 05. 13.
Ha lepottyansz, akkor lepottyansz.

Aranyos jatek. Lanyaim kulonosen szeretik es mer 4-5 korban is erdemben tudnak jatszani vele. Sok benne a szerencse faktor es nagy taktikazasok nincsenek benne, viszont konnyen tanulhato es szorakoztato.
| 4 / 5 csillag!
2019. 06. 22.
Gyerekeknek oké

A gyerekeim szeretik, kérik, de én nem szeretem sajnos. Számomra sok a szerencse faktor, sokszor esünk lyukba, ami még engem is frusztrál, nemhogy a gyerekeket, így nehéz előre jutni. A feladatok, amiket lyukba eséskor csinálni kell sokszor egyszerre kivitelezhetetlenek, pedig jut belőlük több is a kőrök során, feltéve, ha valaki előre jutni szeretne és nem állandóan a bűbájoktól való megszabadulásra költeni a zsetonjait. Mivel a gyerekeim mindennek ellenére élvezik és szeretik, ezért 5-9 éves gyerek társaságnak (pl.osztály), ajánlom, de családi játéknak olyat képzelek, amit azért a felnőttek is szívesen játszanak.
| 5 / 5 csillag!
2017. 12. 08.
Az egyik legjobb gyerekjáték! Varázslatosan szép és mókás!

Nagyon szép, mesés kalandjáték, mely a memória mellett, döntéshelyzetet ad a gyerekeknek, és meg is mozgatja őket mókás feladatokkal. Célunk 5 különleges dolog összegyűjtése egy varázslatos, koboldok lakta erdőből. Ezeket a fák gyökerei között találhatjuk meg. 3 kockával dobunk, és mi döntjük el, hogy mennyit lépünk le a dobásunkból - ami attól függ, milyen mezőre szeretnénk lépni az erdő ösvényén. Amire rálépünk, azt a kincset megpróbálhatjuk megtalálni úgy, hogy a doboz oldalába állított egyik fát kihúzzuk, és megnézzük, mi van a gyökerei között. Ha az, amit épp keresünk, akkor megszerezzük a kincs zsetonját. Akár megtaláltuk, akár nem, a fa átvándorol egy másik helyre, azaz az épp üres helyre tesszük át a doboz szélén. Mivel eggyel több hely van, mint fa, így mindig vándorolnak az épp meglesett fák, mert máshová kerülnek át, mint ahonnan kivesszük őket. Ez egy zseniális figyelemfejlesztő módszer, és a gyerekek imádják, ahogy a fák mászkálnak az erdőben.
Ez persze mind semmi, ugyanis bizonyos dobás esetén az elvarázsolt erdő ösvénye megváltozik - ilyenkor el tudjuk forgatni a lapot a tábla alatt. Néhol lyukak vannak, és ha valaki egy ilyen forgatás után lyukba esik a bábujával, azt elvarázsolják a koboldok, mielőtt szabadon engedik. Ilyenkor "bünti" kártyát húz a játékos, amin mókás feladatok vannak, amit vagy azonnal, vagy minden körben meg kell tennie a "bűbáj" hatása miatt. Pl: menj körbe az asztal körül, utánozd a boci hangját, nyomd meg az orrod stb. Ha valakit bosszant a feladat, leadhatja egy már megszerzett kincs korongját, hogy megszabaduljon tőle. De a kobold bűbájok mókásak, és ki akarna leadni egy megszerzett kincset miatta? :)
Az egyik legjobb, és nagyon szép megjelenésű, mókás, minőségi gyerekjáték, amivel találkoztam. Még a doboz oldalán is koboldokat láthatunk az üregi lakásukban.