Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

8.990 Ft

Gobblet

8.990 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (4)

Vélemények

5.00
4 értékelés
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2018. 10. 22.
Memória <-> Koncentráció <-> Logika

Egy logikai játék, ahol nem mindig a kockafej nyer. X mindig megveri Y-t malomban, sakkban és amőbában? Itt nem biztos, hogy X fog nyerni.
Logikus az ellenfeled? Nem baj, majdcsak elfelejt valamit, vagy kihagy a figyelme.
Jó a memóriája? Hátha nem olyan jó stratéga...
Tervezgeti a stratégiát és megpróbál mindent megjegyezni? Azt sem fogja észrevenni, ami kiszúrja a szemét.
Szuper játék kockafejeknek kevésbé kocka párral/barátokkal.
A 7 éves gyerekeknek is tesztett, egyszer. De aztán nem akarták elővenni. Inkább nagyobbaknak ajánlom (mondjuk magunknak vettük mi is, nem nekik :)
2017. 02. 08.
Amőba kicsit másképpen

A klasszikus amőba játék plusz dimenzióban, a tábla adta határokkal! észnél kell lenni :-)
gyors pörgős, egyszerű szabályokkal
2015. 07. 28.

Nagyon jó kis játék, ajánlom mindenkinek. Roppant észnél kell lenni, hiszen a kockás papir "végtelenjével" szemben itt csak alig néhány mező áll a rendelkezésünkre. Nagyon jó ötlet, hogy a nagyobb bábudat ráteheted egy kisebbre. És persze nincs is idegesítőbb annál, amikor felemeled az egyik letett bábudat, és kiderül, hogy alatta ott lapul egy korábban fogjul ejtett ellenséges figura. Gyerekek és felnőttek egyaránt élvezhetik. Mi általában pörgősen játsszuk, keveset gondolkodva, mert nagyon haza lehet vágni a hangulatot, ha valaki percekig bűvöli a táblát a lépései előtt. Tipikus "Játsszunk még egyet!" játék.
2015. 07. 10.
Memória és stratégia

Mindig is kedveltem az amőba / XO / ötödölő játékokat, és ebben a játékban a fűszer, hogy ha elmozdítod az egyik bábud, hogy megakadályozd a másikat, lehet pont azzal nyer a másik :)