Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

4.990 Ft

Háborúk kora

4.990 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (11)

Vélemények

3.09
11 értékelés
(0)
(5)
(3)
(2)
(1)
Értékeld a játékot!
2019. 07. 22.
Még egyszer biztos nem venném meg

Nagyon sajnálom már azt a pénzt, amit ráköltöttem, és valami sokkal jobb társast vehettem volna belőle... (vagy akciós időszakokban akár kettőt is)
Borzasztóan túl van árazva, az előttem szólók már mind leírták a lényeget, egy picit megcsavart szerencsejáték. Érdekes, hogy van benne interakció kockajáték létére (el lehet lopni egymástól a már megszerzett várlapkákat is), de az egyetlen örömöm benne, hogy bővíti a japán tematikájú társasgyűjteményt. Ennyi.
2019. 05. 16.
Kezdőknek

Kezdőknek jó kis játék gyors könnyű, de csak akciósan éri meg beszerezni.
2018. 02. 27.
kár érte

Maga az elgondolás jó lenne , de számomra kicsit kevés a dobozban található tartalom, ha több vár, kastély lapka lenne talán élvezhetőbb lenne, és megnőne az ujra játszhatóság lehetősége is, így egy kicsit kevésnek érzem.
2016. 08. 10.
Konnyu es gyors

Szeretem, mert konnyu es gyorsan lejatszhato. Amikor nincs nagyon ido egy hosszabb jatekra, vagy elutazunk, akkor teljesen jo. Egy hatranya van, nagyon hamar ra lehet unni, ha sokszor jatszunk vele.
2015. 10. 25.
Ez Knizia játék???!

Egyet kivéve, igen kedvelem a Knizia játékokat, de most kettőre nőtt ez a halmaz. Ennek a játéknak semmi értelme. Inkább előveszek egy kockapókert, ha ennyire a kocka szerencséjére akarom bízni magam egy játékban. Ez a játékot maximum annak ajánlom, aki a japán hangulat miatt ragaszkodik hozzá.
2015. 09. 28.
Jó lenne

De kockás játékért ennyit kiadni, na nem.
2015. 08. 31.
Idióta dicefest, egy Japán témájú kockapóker

...de vmiért nem rossz. Mondjuk kicsit talán hosszú, rossz dobások elején baromira elhúzodhat és unalmassá válik, ez mindenképpen nagy hátránya. Hármasban és kettesben is működik egymás támadása, nyilván minél többen vagytok, annál viccesebb lehet. Az árát mondjuk nem éri meg, túlzás.
2015. 08. 24.
Kompetitív Elder sign

Lényegében az Elder Sign kompetitív változata. Itt nem a játék ellen, hanem egymás ellen játszanak a játékosok.
2015. 08. 14.
Japán

Pörgős, szórakoztató kockajáték. Az ára azonban tényleg irreális....

2015. 07. 13.
Szomorú szamuráj

7 egyforma kocka, melyekkel a várakon lévő feltételeket kell teljesíteni. Egyszerre egy sort. Lehet rabolni, ilyenkor a már valaki által megszerzett vár feltételeit plusz egy szomorú szamurájt kell dobni. A lopással visszaránthatjuk ha valaki nagyon elhúzna, illetve valakit teljesen kisemmizhetünk. Kis sértődés előfordulhat, de ez egy könnyed, nem komolyan vevendő játék. Többet bosszankodik az ember azon , ha mondjuk egy lovast és egy íjat kell még dobnia, és a lovas feltételt teljesíti, de a következő dobosában is lovast dob... klasszikus :)
2015. 07. 11.
Age of war

Nem szép dolog az árral kezdeni a véleményt, de itt nem tudom megállni. Valami döbbenetes: 7 kocka és 14 kártya van a dobozban, mindez 4-5k közötti áron. OMG.
Maga a játék gyakorlatilag egy egyszerűsített, konfrontatív elder sign. Elvileg fun játék, ami gyorsan lepörgethető. Ennek nekem kicsit ellentmond a vár elvevés lehetősége, ami azért szinte nullázza valakinek a játékát, így logikusan a szórakozás rovására megy erősen. Azért nem olyan rossz filler, de van jobb szerintem.