Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
7.290 Ft

Hanabi Extra

7.290 Ft
Átlagos értékelés: (3)

Leírás

A Hanabi az egyik legegyszerűbb kooperatív játék – hiszen csak színekkel és számokkal megjelölt tüzijátékot szimbolizáló kártyákat kell sorba rakni benne –, mégis pillanatok alatt megnyerte a tapasztalt és kezdő társasjátékozó tetszését. Hogy miért? Van egy egyszerű, mégis nagyszerű csavar a játékban: mindenki a játékostársai felé fordítva tartja a lapjait a kezében! A játék során egymást segítjük információinkkal, és ha sikeresen tudunk összedolgozni, egy csodás tűzijátékkal örvendeztethetjük meg nézőinket. A népszerű játék Extra kiadása még inkább megkönnyíti a játékmenetet, hisz ezúttal nagyobb lapokat és kártyatartó sínt is találunk a játék dobozában.

Vélemények

5.00
3 értékelés
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2015. 10. 10.
Nagy

Gyengén látóknak és nagyra vágyóknak a legjobb :D
2015. 08. 16.
tüzijáték az asztalon

A tartó sín jó ötlet. :) Élvezetes és gondolkodtató játék egyszerre. Így nagyobb gyerekek gondolkodása, logikája is javul az élvezetes játék során
2015. 08. 10.
Nagyobb, élvezetesebb!

Ez egy igazi kooperatív, kommunikációs játék, ahol az információ közlése korlátozva van, vagyis a szabályban leírtaktól több infót ne adjunk át. Ez a kiadás biztosítja, hogy kártyákat védjük a surlódásoktól, illetve kevesebb az esélye annak, hogy meglássuk saját lapjainkat és nem utolsó sorban a mérete is nagyobb a lapoknak, ami még élvezetesebbé teszi a játékot.