Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

9.990 Ft
Termék címkék:
absztrakt családi díjnyertes

Hupp

9.990 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Civakodó cicák pár(na)harca.

A Hupp furfangos kétszemélyes családi társasjáték. A játékosok igyekeznek úgy ellökdösni az ellenfél cicáit, hogy létrehozzanak egy hármas sort a sajátjaikkal. 

Sikerül vajon győzelmi pozícióbahuppantanoda macskáidat? Vagy végül csak az ágy mellé huppansz?

Mert melyik macska tudna ellenállni egy kényelmes, puha ágynak, ahol végre el tud heverni? Így aranyos cicáink a legjobb helyekért szállnak harcba egymással ebben az absztrakt játékban.

A párbajjátékok sikere megkérdőjelezhetetlen, hisz sokszor csak egy gyors, kétfős játékra van idő egy hosszú nap után. Akik ilyen játékokat keresnek, kifejezetten élvezni fogják a párnákon arrébb huppanó cicákat a Huppban, mert a játék szabályai, könnyen tanulhatóak, de ravasz taktika és odafigyelés kell, hogy valaki győzzön.
A szabályok valóban egyszerűek: az soron következő játékos a saját színéből lerak egy cicát egy üres mezőre. Ennyi. Ez a mozdulat viszont nagyon sok taktikai lehetőséget rejt magában. A játékosok célja, hogy saját színű kiscicáikból kihozzanak hármas sorokat, mert így a cicákból macskák lesznek – és a három macskából álló sor jelenti a győzelmet! Ezek a nagy macskák is nagyon cukik, de ha a legjobb hely elfoglalásáról van szó, gondolkodás nélkül lökik félre a társaikat. Minden egyes lerakott nagymacska ellentmondást nem tűrve löki félre az összes többi olyan macskát, aki mellette van – ahogy a cicák is arrébb lökik kis társaikat, amikor az ágyra huppannak.

Vajon kinek sikerül legyőznie az ellenfelét, és kinek a macskái lökdösik le a vetélytárs cicáit az ágyról – vagy a sajátjait egy sorba? Huppanjatok le, és győzzön a jobbik!

     

 

Játékbemutató videó

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Értékeld a játékot!