Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Időzített bomba

Ár:
3.790 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (4)
Szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Vélemények

4.75
4 értékelés
5
(3)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 12. 03.
Az izgalom garantált!

A baráti társaságunk egyik kiemelt kedvence. Szükség van némi füllentésbeli gyakorlottságra a váratlan fordulatok megteremtéséhez, de szabályát tekintve könnyen megérthető.
| 5 / 5 csillag!
2019. 04. 25.
Kirobbanó élmény

Jó pár parti lejátszása után, nyugodtan kijelenthetem, hogy ez a játék valami fantasztikus. A maga könnyedségével elengedi a kezünket és már csak abban bízhatunk, hogy mennyire ismerjük jól a játékostársainkat. Persze ez konkrétan egy olyan társas, ahol senkiben sem bízhatunk igazán, nem tudhatjuk, hogy ki van velünk. Nekünk rengeteg örömet okozott egymás átverése, és az, mikor nyugodt szívvel fedték fel a nálam lévő bombát. Legyél meggyőző, vedd fel a pókerarcot és aratni fogsz! ;)
Be- vagy levezetőjátékként mindenképpen ajánlom mindenféle korosztálynak. Egyszerű, mégis nagyszerű + a grafikák is szépen meg vannak rajzolva. 5*
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 03.
Könnyed kémjátszma

Mi eddig a Resistance, Secret Hitler féle küldetéses játékokkal játszottunk, amik mindig megosztották a társaságot, mert voltak olyanok, akik nagyon minimálisan élték bele magukat, és kémként nem voltak beszédesek,ami nehezítette a taktikázást mindkét csapat részéről. Ezzel ellentétben itt már a kevésbé beszédesek is megszólalnak, de ha valaki mégis úgy dönt,hogy szótlan, azzal is nagy taktikázásokat képes folytatni. Ugyanis itt a legelején nem tudnak egymásról a kémek, így a reakciókból kell olvasniuk nekik is. Így az egy nagyon bevált taktika nálunk, hogy 2-3 kém esetén 1 fölfedi magát, és a többi kém finom utalásokkal jelez. Így nagyon sokszor a játék végre úgy jutunk, hogy a kémek tudják,hogy kik voltak a többiek, de a jó fiúk előtt 1 kém rejtve marad.
Szerencse faktor viszont ezen felül van benne. Ugyanis lehet az,hogy kém vagy, és nálad van a Big Ben felrobbantója, a társad is tudja ezt, de a lefordított lapokból mindent kihúz, pont a Big Bent nem. Így már nálunk nem egyszer volt olyan,hogy a kémek jól taktikáztak, de a szerencse nem állt melléjük, és ez a jók oldaláról is elmondható volt.
| 4 / 5 csillag!
2018. 01. 17.
The Big Ben Theory

Könnyed, pörgős játék. Leginkább hosszabb játékok előtti bemelegítésnek vagy kettő játék közti pihenésnek ajánlatos. Vagy azoknak akik megijednek az 1 órásnál is több játékmenetektől.
Azrt artwork nagyon szépen kidolgozott.
Bizonyos szinten kell tudni hazudni és elővenni a legjobb pokerarcod, de a szerencsefaktoron több múlik, mint a játékoson.
Nem alapjáték, de azért érdemes kipróbálni.