Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

iKnow társasjáték

Ár:
7.990 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (8)
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

Egy különleges kvízjáték, mely a tudásalapú játékok jellemző gyengéjét - hogy a két lábon járó, élő lexikon mindent visz, míg a többiek zavartan nevetgélve kulloghatnak csak a nyomában - egy ügyes licit rendszerrel, valamint egy „magabiztosság” függvényében kialakult válaszadási sorrend bevezetésével tüntette el.
A játékban 4 fő témacsoport található: természet, híres ember, alkotások, események. Így mindenki meg fogja találni a maga érdeklődési területéhez közel álló feladványokat!
A magyar iKNOW 1600 kérdése nem csak tükörfordítása a finn eredetinek, hanem négyszáz kifejezetten hazai témájú kérdés teszi a játékot mindenki számára személyesebbé.

Vélemények

4.38
8 értékelés
5
(5)
4
(2)
3
(0)
2
(1)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2020. 06. 17.
Korrekt, de nem könnyű

Elég nehéz kérdések vannak a játékba, úgyhogy ez nem a gyerekek játéka.
Meglehetősen jó az egymásra tippelés mechanizumus, hogy ki hanyadikra találja ki az adott kérdést.
Ebben mindenképp egyedi a játék
| 5 / 5 csillag!
2019. 10. 15.
Ki mit tud :)

Az egyik kedvenc műveltségi társasjátékom. Nagyon tetszik benne, hogy pontot lehet azzal is szerezni, ha jól tippeljük meg, hogy a játékos társaink tudni fogják e a helyes választ vagy sem. Így olyanok is szívesen leülnek játszani vele, akik egyébként elkerülik a kvízjátékokat.
| 5 / 5 csillag!
2018. 07. 08.
Szuper

Nagyon jó játék! Roppant tág a kérdések köre.
| 5 / 5 csillag!
2018. 04. 02.
Vicces

Nagyon tetszetős játék, nekünk a családdal nagyon bejött, ha tehetjük és összegyűlümk, mindig játszunk egyet vele.
| 2 / 5 csillag!
2017. 11. 20.
Hát nem lesz favorit

Technikailag egy műveltségi játék, ami nagyon specifikus kérdéseket tesz fel. Pl. kortárs magyar sci-fi író. 10-ből 9 ember válasza, hogy passz. Ha ez sem 1, sem 2 vagy 3 információ segítségével sem megy, pontot veszítesz, ugyanakkor nyerhetsz azzal, ha helyesen tippeled meg, hogy a másik tudni fogja-e a választ.

Ketten játszottuk, sok-sok körön át. Szerintem a játék legnagyobb hibája, hogy nem általános műveltségi kérdéseket tesz fel, hanem nagyon specifikusakat.

Nem jött be, pedig olvasott embernek tartom magam, és szeretem a műveltségi játékokat. Akkor már előbb veszek meg egy Timeline-t, ami nem is ilyen indokolatlanul drága, mint ez.
| 5 / 5 csillag!
2017. 11. 06.
Tudás és tipp

Nem vagyok az a kimondottan kvízes fajta, kimondottan unalmasnak tartottam, amíg nem találkoztam az Iknow-val. Az egymás tudására való tippelgetés kiváló nevetés és szúrós stare contest alapot ad, némi emberismerettel már-már azon sem kell törni a fejet, hogy mi lehet a helyes válasz. Újító csavar ez a tippelős rész, olyanok számára is élvezetessé teheti a játékok aki a kvízekben egyébként semmi izgalmat nem talált korábban.
| 5 / 5 csillag!
2017. 10. 18.
Izgalmas és stratégikus kvízjáték

Valóban nem egy mindennapos kvízjáték az iKnow, hiszen nem csak neked kell jól válaszolnod, de a tipped is sokat érhet, és a végén akár 1 pont is jelentheti a győzelem és a 2. hely közötti különbséget.
Mi 7-en is játszottuk a megadott 6 helyett, a 7. ember volt a felolvasó abban a játékmenetben folyamatosan. Ez a sorban 6. embernek ugyan csak 1 területet hagy meg, ahova teheti a jelölőjét, de ez minden körben változik, szóval kiegyensúlyozott a játék ugyanúgy.
Gyakran elő fog még ez kerülni a polcról.
(Néha kicsit nehezek a kérdések, de eközben növeli is az általános műveltséget.)
| 4 / 5 csillag!
2017. 10. 10.
Remek

Nagyon jó formabontó kvíz, melyben felborul az eddig megszokott sorrend és BÁRKI nyerhet :)
Néhány kérdés mintha túl amerikai lenne, magyar felhasználók nagy valószínűséggel nem tudjáka választ: persze pontokat így is lehet gyűjteni :)