Jógi

Normál ár: 2 990 Ft


A Te árad: 2 840 Ft

Értékelés:  (5.0)
Nnna, a következő kártyának a jobb kisujjamhoz kéne érnie. Nem lenne gond, csak közben figyelnem kell, hogy a bal kezem a jobb alatt legyen. Ja, és a fejemen lévő kártya se potyogjon le!
Kibuggyanó nevetés kísér minket, ahogy próbáljuk az újabb és újabb kártya utasítását tartani. A Jógi nevű partijátékban ugyanis az nyer, aki a legtöbb kártyát tudja felhúzni, és közben tartani tudja a korábbi kártyákat is - hóna alatt, feje tetején, miközben az egyik a szemét kell takarja… Vajon ki hány kártyáig bírja a kihívást?

Jógi esetek - ki követi el az évszázad legröhejesebb végtagmasniját?

Tekerem és csavarom - az ügyességi partijáték

Fojtogat a feltörő nevetés, hullámokban próbál felgurgulázni a torkomon, pedig nem szabad… Nem szabad, mert akkor biztos elejtem azt a lapot, amit a leszorított könyökű jobb kezemmel a bal szememnél tartok… Hogy miért a jobbal? Mert a bal alkaromon is egyensúlyozok egy lapot, miközben magasabbra kéne tartanom a kézfejemet, mint a jobbat.

 

És hogy miért fojtogat a nevetés? Mert a többiek még nálam is kitekertebb pózokba merevedtek, és csak azt várják, ahogy a következő játékos felhúzza (na, jó, túlzás, inkább felszenvedi - az egyik kezével ugyanis épp E.T.-módra a levegőbe bök, míg a másik kezének könyökhajlatába egy lapot szorít) a szeme elé a következő lapot… hogy közben elejtse a feje tetején egyensúlyozott kártyát, és végre mindannyiunkból kirobbanhasson a nevetés. Miközben kéttucatnyi kártyalap potyog a földre.

Jógi

Engedelmeskedjakaratomnak!

A Jógi ezt nyújtja: felhőtlen kacagást. Egy játék, amiben igazából nincs vesztes, mert az is jót kacag, aki elsőnek rontja el. (Talán azért is, mert addig mindenki lehetetlen pozitúrában szenved, és örül, hogy megszabadulhat belőle…) És cserébe mit kér? Csak annyit, hogy engedelmeskedjünk neki.

Ha ugyanis kinyitjuk a praktikus fémdobozt, két lejtős aljú műanyag tálcát találunk benne, amiből könnyebb lapot húzni. Ezeken a lapokon találjuk az utasításokat, amelyeket be kell tartani:
- a zöld hátterű kártyák utasítását csak követnünk kell, kart, lábat emelni, tartani, összeérinteni…
- a barna hátterű kártyákat viszont olvasás után "használnunk" is kell: valahol tartani, valahová érinteni…

…de mindkét szín esetében engedelmeskednünk kell. Majd a következő kártyának is. Majd az azután következőnek is. Ja, és persze úgy, hogy a korábbi utasításokat is betartjuk. Ennek lesz az a vége, hogy - hál'istennek ezúttal fizikai értelemben - becsavarodunk!

Jógi

A jóga királyai és filmek csillagai

És aki kipróbálta egyszer a játékot, szívesen csavarodik be újra! Hiszen ez egy igazi könnyed - nem nyaka-, hanem végtagjatekert - partijáték. Minél többen játszunk, annál poénosabb - merthogy annál tovább kell tartsuk magunkat lehetetlen pozitúrákban, míg újra sorra nem kerülünk.

És hogy a szórakozás teljes legyen, közben megpróbálhatjuk kitalálni, az új kártyán lévő figura melyik filmből idéz meg egy karaktert - és a hozzá illő mozdulatot!

Tíbaláj

Értékelések átlaga 


(5.0)

Közönségdíjak

Kezdőknek ideális 5 Családdal 5 Partijátéknak 5
100% (5)
Rendezés:
Eddig összesen 5 értékelés
Egyszerű és nagyszerű

Réka | 2019. július 8.

Nálunk minden korosztályban nagy sikert aratott! :) Egyszerű szabályok, frappáns grafika. Nem gondoltuk, hogy ennyire élvezhető játékot kapunk!
Tekerem-takarom

Bea | 2019. június 15.

Mókás parti játék. Nagyon jókat lehet rajta nevetni, ahogy az ember próbálja egyre halmozni a kártyákat, és betartani a rajtuk szereplő utasításokat. Érdemes viszont kellő hellyel készülni, ha sokan szeretnék játszani, hogy ne történjen "dominó" effektus, ha valaki kidől.
Becsavarodtunk!

Ákos | 2019. április 16.

A játék azt hozta, amit vártam tőle: vicces, mozgalmas, "bugyuta".
Egy igazi partijáték, ami fel tudja pörgetni a hangulatot. A játékszabályok rendkívül egyszerűek, így bármilyen korosztály örömét lelheti benne. Nincs itt szó gondolkozásról, csupán legyél minél ügyesebb és kreatívabb, na meg egy kis szerencse is kell, hogy kivitelezhető lapokat húzz fel! ;)
Jó kis filler vagy éppen levezető játék, akár bulikban akár családi összejöveteleken. (Sőt akár ketten is játszható, ha szórakozni, nevetni akartok egy kicsit.)
Igazi családi, vagy bevállalós baráti

Anita | 2018. október 22.

Nagyon jó szórakozás gyerekekkel, vagy bevállalós barátokkal, minden korosztály számára! Mi nagyon jól szoktunk szórakozni közben!
Mókásabb, mint gondoltam! :)

Adim | 2018. július 24.

Nyaraláskor átvittem kipróbálni egy barátomhoz, akinek 4 gyereke van! A gyerkőcök alig akarták abbahagyni, pedig néha egészen fura pózokba kerültek velünk együtt, és nagyokat nevettünk egymás próbálkozásain. Annyira bejött nekik, hogy már kapott "megrendelést" belőle a "Mikulás". :)))

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!