Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kaméleon

Ár:
6.490 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (9)
Elérhetőség: Nincs készleten

Vélemények

4.56
9 értékelés
5
(5)
4
(4)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 06. 27.
Kaméleon

Nagyon klassz. Egyszerű, de mégis nagyszerű. Bár hárman is játszható, de négy és a fölötti játékosszámmal bontakozik ki igazán a játékélmény. Kaméleonnak lenni néha könnyű, viszont néha meglehetősen nehéz. Mindenképpen ajánlom, kiváló partijáték.
| 4 / 5 csillag!
2020. 04. 14.
bulikba ideális

Egyszerűek a szabályok, vicces maga a játék főleg akkor, ha a kaméleon kezd. Minél többen játsszuk, annál izgalmasabb. Inkább 4 fő felett ajánlom.
| 5 / 5 csillag!
2020. 02. 19.
Kítűnő buli játék

Ami nagyon pozitív nekem, hogy max 8 ember is tudja játszani. Nagyobb bulikban kihagyhatatlan!
| 4 / 5 csillag!
2019. 09. 17.
Kaméleon vagyok állandóan :(

Nem rossz játék, rém egyszerű szabályokkal, vicces játék menettel. Fix társasággal egy idő után ki lehet ismerni a többieket és előfordul, hogy valaki állandóan kaméleont húz (én)... :D Sajnos kevés emberrel nem működik és a doboz is egészen nagy annak ellenére, hogy csak kártyák és segéd táblákból áll.
| 4 / 5 csillag!
2019. 06. 05.
Csapatépítőnek ideális

Ma ismerkedtünk meg kollégáimmal a játékkal és mindenkinek nagyon tetszett. Egészen bele lehet bonyolódni, ki mennyire mond rejtélyes utalásokat. Kaméleonként kezdeni nagyon nehéz, de különösen mulatságos. Összeszokottabb társaságoknak lehet ideális.
| 5 / 5 csillag!
2019. 04. 01.
Egyszerű, de nagyszerű

A szabály pofon egyszerű, baráti társasággal és családdal is pillanatok alatt bele lehet jönni. Függ azért, hogy kivel játszunk, mert ha nagyon egyértelműen utal a kitalálandó szóra valaki, akkor kicsit elveszik a játék élménye. Ajánlom :)
| 5 / 5 csillag!
2019. 02. 18.
Az egyik legjobb kommunikáción alapuló játék

Nem is egy "hasonló" van, de mégis kiemelkedik valahogy. A játékszabály pofonegyszerűséggel bír, egy kör pár perc, így tényleg akármikor elő lehet venni, és játszani pár kört. Egy-egy jó szóval, még akár a kört kezdő kaméleonként is túl lehet élni. Szerintem sok múlik azon, hogy ki mennyire veszi fel a többiek észjárását, és mivel tud rajtuk kifogni. Külön plusz, hogy van egy "biankó" kártya, amire bármit lehet írni "feladványnak".
| 4 / 5 csillag!
2018. 12. 02.
Alakul

Alapvetően nagyon tetszik, de még nem látom pontosan, hogy marad pörgős. A kör végén, mikor érvelni, gyanúsítgatni, védekezni kell, az valahogy akadozik. Szeretném, ha működne, mert nagyon jó kis játék. Igényes a kivitelezés, "felnőttes".
| 5 / 5 csillag!
2018. 11. 09.
a legjobb party játék valaha

a legjobb party játék valaha, amit játszottam. ötletes és okos. megvan benne minden, ami kell!