Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

7.490 Ft

Kamisado

7.490 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (4)

Vélemények

4.25
4 értékelés
(1)
(3)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2015. 10. 10.
Gondolkodtató

Ez a játék nem is rossz! Van, aki a sakkhoz hasonlítja, nos, távolabb sem állhat az igazságtól. A játék célja, hogy saját egységeinkkel előre lépve az ellenfél kezdő-mezőjébe jussunk. Csupán eggyel elég. Mi a játékban az érdekesség? Ha rálépünk egy bizonyos színre, akkor az ellenfelünk ugyanolyan színjelölésű bábujával léphet, mint amire mi léptünk.
2015. 08. 04.
KAMISADO

Ötletes, egyszerű, összetett, két személyes játék. Egy partinál biztosan nem fogtok megállni.
2015. 07. 28.
előretervezős

Minden azon múlik, hogy mennyire tud előre tervezni az ember.
Olyan mintha a sakkból kivennénk a bábúk bonyolult lépési szabályait és csak az előretervezést hagynánk meg. Így aztán sokkal élvezetesebb és pörgősebb.
2015. 07. 13.
Nem sakk!

Bár nem sakk, de aki szeret sakkozni az könnyen megkedvelheti. Logikus gondolkodást és előrelátást kíván a játék. Csak gyakorlottabb logikai játék kedvelőknek ajánlom!