Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kanagawa

Ár:
8.490 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (17)
Elérhetőség: Nincs készleten

Vélemények

4.65
17 értékelés
5
(12)
4
(4)
3
(1)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 06. 12.
Annyira szép és jó

Már bemutató videókon is nagyon tetszett, de kipróbálva új kedvenc lett. Bruna Cathala azért tud, lássuk be. Gyönyörű képek, egyszerű, de stratégikus szabályok, hihetetlen hangulat. Nekem talán két fővel tetszik a legjobban, úgy nagyon békés. Több főnél azért picit jobban lehet keresztbe tenni a többieknek.
| 4 / 5 csillag!
2020. 04. 17.
zen

Nem egy gémer játék, nincsenek benne hatalmas harcok, a konfrontálódás max. annyi, hogy elhappolod a másik elől az egyik festmény lapkát vagy az egyik diplomát. Gyönyörűen van kivitelezve, jó, hogy az ecset alkatrészeket is megformázták, és nem csak kis lapkákat kapunk.

Előre tervezel, kigondolod, milyen irányba szeretnél haladni, gyűjtögeted a festményrészleteket, és közben fejleszted a műhelyed. Nekünk pont a nyugodtsága miatt jött be, néha jól esik egy ilyen kellemeset játszani.

Ketten sem rossz, de szerintem 3-an, 4-en az igazi, mert akkor több lap közül lehet körönként választani, nagyobb a lehetőség a növekedésre, a fejlődésre.
| 5 / 5 csillag!
2020. 02. 23.
Tökéletes kikapcsolódás

Egyszerűen magával ragadó a kivitelezés. Könnyed, mégis kicsit előre tervezős, hogy épp mire menjünk rá. Ketten is szépen pörög. Mi pluszban a játék alatt zenei aláfestésnek berakunk igazi tradicionális japán zenét, amivel aztán végleg le lehet menni a tökéletes nyugalomba, mely után az elégedettség érkezik, látva az elkészült műremeket. Abszolút ajánlott az idegek kiegyenesítésére és egy könnyed este/hétvége eltöltésére.
| 5 / 5 csillag!
2020. 01. 05.
Gyönyörű!

Meseszép grafikájú játékelemek. Elsőre egyszerű
játékmenetű játéknak tűnik, de többszöri újra játszás
után rájöhetünk, hogy mennyire komplex stratégiai játék.
| 5 / 5 csillag!
2019. 11. 09.
Imádom

A látványvilága meseszép, elsőre egy egyszerű játéknak tűnik, de aztán belátja az ember mennyire előre kell tervezni, jól átgondolni a dolgokat a nyerés érdekében.
| 4 / 5 csillag!
2019. 10. 24.
Szeretjük

Kb egy éve van meg a játék, akkor kerül le a polcról, amikor nap végén egy nem túl bonyolult vagy hosszú játékot szeretnénk pihenésképpen elővenni. Fél óra alatt két fővel lemegy a parti, mindenki a saját kis képét építgeti, nem kell konfrontálódni, és nagyon szép a játék grafikája. Tökéletes nyugis esti kikapcsolódás.
| 5 / 5 csillag!
2019. 05. 26.
kellemes

Nagyon kellemes, meditatív játék. Sok dologra oda kell figyelni, ahhoz, hogy nyerni tudjon az ember. Szép a grafika és a játék elemek :)
Eddig csak 2 fővel próbáltuk, amit egészen biztosan jól kezel.
| 5 / 5 csillag!
2019. 04. 15.
egyszerűen csodás

a játék pontosan annyira jó és élvezetes, mint amilyen gyönyörű a kivitelezése. nagyon tetszik a draftolós mechanika és az, hogy maga a játék inkább egy lassabb menetű darab.
| 4 / 5 csillag!
2019. 04. 09.
Szép és élvezetes

Egyelőre csak ketten játszottuk, így a négyfős élményről nem tudok beszámolni. A játék két személyre is szépen működik. Lassú ritmusú festményépítés, ugyanakkor nagyon is van súlya minden választásnak. A műhely fejlesztésére ugyanannyira oda kell figyelni, mint a festmény megalkotására, mert anélkül nehezebbek a választások. A szabálykönyv nehezebben követhető, bár nagyon dekoratív, érdemes videós bemutató keresni, mert maga a játék nem bonyolult.
| 3 / 5 csillag!
2018. 09. 29.
Hangulatkeltés

A játékszabály modoros stílusa és a doboz fülszövegei azt a látszatot igyekeznek kelteni, hogy egy kreatív és különleges játékról van szó (pl. "keresd az ihletet, alkosd meg te a leggyönyörűbb alkotást ebben a művészi stratégiai játékban"), de valójában ez egy szokványos logikai játék (Coloretto + többutas pontgyűjtés), ráerőltetett tematikával. Nem rossz és szép, de semmi különleges, tucatjáték. Viszont nagy előnye, hogy kis helyen elfér, és nem drága.
| 5 / 5 csillag!
2018. 08. 06.
Csodálatos

Nagyon szép és egyszerű játék, véleményen szerint 4 fővel a legoptimálisabb, a játékosok közötti interakció csekély, viszont kevés a holtidő és viszonylag gyors a játékmenet én nagyon szeretem ezt a játékot! Minőségi komponensek, kis méretű dobozban.
| 5 / 5 csillag!
2018. 06. 27.
nagyon gyönyörű

Egyre több japán stílusú játék kerül itthon forgmalomba és én ennek nagyon örülök. Tipikusan jó példjája ez a játék, mivel olyan pontosan tudja megfogni ezt a szentimentális, nagy ívű hangulatot, amit a japán művészetek képviselnek. A kidolgozása gyönyörű és nagyon ötletes játék. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a japán dolgokat!
| 5 / 5 csillag!
2018. 04. 09.
Japán hangulatban

Véleményem szerint nagyon jó árban van ez a játék, mert többnyire az ilyen kaliberű társasjátékok 10 000 Ft körül vannak. Nagyon szép a kivitelezés, mind maga a játék felépítése (ecsetek, nád tábla), mind a kártyák nagyon kellemes hangulatot árasztanak magukból. Gyakorlott játékosként is először nehéz volt megérteni a szabályokat, de végülis kiderült, hogy nem egy bonyolult játékról van szó. Többször is játszható, hiszen más két emberrel vagy nagy társaságban, ugyanis a felhasználható lapok eloszása így máshogy zajlik. Bár több a lehetőség, mert több kártya kerül ki a választhatóak közé, de több az ellenfél is. Sok lehetőség van pontokat szerezni is, hiszen rengeteg kombináció jöhet ki és az úgynevezett "oklevelekből" is, amik más-más kombinációkért adnak pontot. Mozgásban tartja az agyat, de mégis ellazít miközben japános motívumokban: gésákban, pavilonokban, Fuji hegyben, stb. györködhetünk.
| 5 / 5 csillag!
2017. 11. 20.
Festők egymás között

A grafikája gyönyörű, az alapötlet egyedi és a szabályok is könnyen érthetők. Mégsem egyszerű játék, mert rengeteg féleképpen lehet stratégiát kialakítani és van benne szerencsefaktor, illetve sok múlik azon, mit tesz a másik játékos. Nekünk nagyon tetszett, biztos, hogy még sokat fogunk vele játszani.
| 4 / 5 csillag!
2017. 11. 18.
Nem tudom, hogy szeretem-e

Őszintén szólva, több játék után se tudnám megmondani, hogy szeretem-e annyira, hogy megvegyem.

Nem rossz.

A grafikája gyönyörű. A játékmenet ötletes, többféle stratégiával is nyerhetünk.

A szabályok könnyen érthetőek, viszont ahhoz, hogy igazán jók legyünk, körökkel előre kell terveznünk B és C tervekkel, mert a többiek keresztbehúzhatják a számításainkat.

Kipróbálás terén kötelezőnek mondanám.
| 5 / 5 csillag!
2017. 11. 09.
Zen

Már a szépségével megragad. Nyugodt, békésé, kikapcsolódásra tökéletes játék, és mégis van miért izgulni is. Ízléses, keleti szépséggel megalkotott játék, amely azért sok odafigyelést is igényel. Folyamatosan kell figyelni a műhelyre, a festményünkre és a diplomákra is. Több lehetőséget biztosít pontok gyűjtésére, így taktikázási lehetőséget is rejt magában. Kellemes kikapcsolódás, mely felüdíti a lelket.
| 5 / 5 csillag!
2017. 10. 29.
Belső béke, belső béke..

Nem véletlenül Mensa díjas játék, a játékmenet egyszerű, könnyen tanulható, viszont nagyon sok kis apróságra kell odafigyelni, észben tartani, mert például ha egy adott körben nem figyelünk a festményünkre, súlyos pontokat érő diplomákról csúszhatunk le, amit később már nem tudunk akkreditálni, és a diplomák csak egyike a soknak. Minden kártyaválasztás nehéz taktikai döntés. A kivitelezés letisztult, gyönyörű és tovább fokozza a szépérzetet, hogy magunk alakítjuk ki a festményt. A hangulatot fokozza a bambusz tábla, illetve a befelé fordulós, magunkra koncertráló játékmenet, mintha meditálnánk. Megnyugtató, lassú játék, a hosszúsága pont el lett találva a festmény hossz limittel, nem válik unalmassá, viszont elég lehetőségünk akad kiteljesíteni művészi kreativitásunkat, azaz pontokat gyűjteni. A körmét senki nem fogja tövig rágni, de tökéletes kikapcsolódás egy kemény nap után.