Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
4.790 Ft

Kincsre fel!

4.790 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (3)

Leírás

Aki a leggyorsabban állítja össze a kincshez vezető út térképét, az szerezheti meg! A Kincsre fel egyszerű, pörgős, zsebre vágható családi társasjáték. A játékosoknak a saját útvonalkártyáikból kell a leggyorsabban megépíteniük a kincshez vezető, pontos utat. A koncentrációt és a reflexeket fejlesztő társasjáték.

Vélemények

4.00
3 értékelés
(1)
(1)
(1)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2018. 03. 03.
Gyorsaság, figyelem, koncentráció

Igényes kivitelű kártyajáték, fémdobozban. Nagyon fontos a játék során a játékosok koncentrációja és a gyorsasága. Utóbbi miatt azt tapasztaltam, hogy nem minden gyerek szereti. A reakcióidőnek túl nagy a szerepe, ezért csak hasonló képességű játékosok közt működik jól.
2018. 01. 21.
Eddig csak egyszer volt hozzá szerencsém egy kiállításon, de nem igazán kötött le. Igaz, a gyorsasági játékok nem az erősségem, de néhány parti után otthagytuk az asztalon. Sajnos ha nem fekszik neked ez a stílus, akkor semmi esélyed nincs és nem túl élvezetes nézni, ahogy mások sorra megnyerik a fordulókat, amíg te még csak épp hogy felfogtad a feladatot. Az előnye, hogy a kiadás nagyon igényes, nyaralásra tökéletes, relatíve kis helyet foglal el, és egészen kicsik is megpróbálkozhatnak vele. Ennyi pénzért azonban jóval mélyebb és jobb játékokat lehet venni, 1-2 ezer forinttal többért meg mérföldekkel jobbakat. Ha valaki szeretne kb. 15 percre kikapcsolódni és kedveli a gyorsasági játékokat, ajánlott, egyéb esetben szerintem kerülendő.
2018. 01. 11.
Magaddal vihető kincses kaland

Ugyanolyan szuper, fémdobozban kapható a játék, mint a Dobble, így könnyedén magunkkal vihetjük nyaraláshoz, kirándulásra, vagy akár a suliba is. Könnyed játék, melyben mindössze a kincses térkép által megadott útvonalat kell adott sorrendben kiépítened a fa kincsesládáig, hogy megszerezd a ládát, amiért megkapod jutalmul az aktuális térképet. Aki leghamarabb összegyűjt 5 térképet, az győz. A játék szabálya rém egyszerű, hamar leszalad egy parti, ami jó megfigyelőkészséget és reflexeket igényel, hogy gyorsabb lehess a többieknél.