Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Királyságok

Ár:
9.190 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (13)
Elérhetőség: Raktáron

Vélemények

4.46
13 értékelés
5
(8)
4
(3)
3
(2)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2019. 02. 15.
Királyság

Ajándékba kaptuk, a grafika nagyon nem tetszett és el akartuk adni, de aztán kipróbáltuk, és ez a játék lett a belépőnk a modern társasok világába. Máig szeretem, csak a troll ne volna olyan ronda. :) Nekünk jobban bejön két, mint három fővel (néggyel még nem volt mód tesztelni), mert úgy nagyobb a tervezhetőség. Versengősen kell játszani, másként nincs értelme. Nagyon tetszik, hogy jól kell elosztani a várakat a három kör során, mert a nagyobbakat csak egyszer lehet felhasználni.
| 5 / 5 csillag!
2018. 10. 30.
Jó játék

Egyszerű, átlátható szabályok, de elég sokszor kell agyalni rajta, hogy mi a legjobb taktika. Nekünk nagyon bejött.
Aki szereti az egymást szivatós játékokat, annak csak ajánlani tudom.
| 5 / 5 csillag!
2017. 10. 26.
Szuper

Nagyszerű játék, folyamatos mérlegelés szükséges, mekkora tétet (várat) teszünk egy-egy sorra.
| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 04.
te légy a legnagyobb király!

Imádtuk! Egy olyan játék, ami két emberrel ugyanolyan szórakoztató, mint néggyel. A legfontosabb, hogy tudj minél több pontot szerezni úgy, hogy ellehetetlenítsd mások várainak lerakását. Sok benne az interakció és igaz némi szerencse van a játékban, a lapkák húzása miatt, de ez azt gondolom elhanyagolható. Ügyesnek kell lenni és nyert ügyed van. Csak ajánlani tudom.
| 3 / 5 csillag!
2015. 11. 26.
Csempés számolgatós váras

Ez egy nyelvfüggetlen, belépőszintű társasjáték. Ideális kezdőknek, viszont a tapasztaltabb játékosok hamar meg fogják unni. Tökéletes választás, ha egy ismerőst szeretnél bevonni a társasok világába. Egyszerű szabály, rövid játékidő, a végén picit számolni kell, de pár menet után az is gyorsabban fog menni. 2-4 játékos játszhatja, van benne taktika, kis szerencse és a másikkal való kitolás öröme. Szerintem hamar ki lehet nőni ezt a játékot és mivel elég nagy a játékdömping nem fog sokáig a polcotokon maradni. Ezért is adtam rá csak egy hármast (de egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem).
| 3 / 5 csillag!
2015. 10. 30.
Gyors játék

Knizia hozta a tőle szokásosat egy két kivétellel. Könnyen tanulható egyszerű játék, melyben bőven van stratégia. A szerencse szerepe is fellehető a játékban, de kezelhető formában. Nekem nem lesz a kedvencem, de inkább a játékdömping miatt.
| 5 / 5 csillag!
2015. 09. 29.
Oh

Ki lehet benne szúrni a másikkal, stratégia, gyönyörű kivitelezésben, ezek egy nagyon jó játék ismérvei.
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 17.
2D-s Coloretto

Ideális az interakció szintje. Van benne egymással való kitolás és kevés szerencse is. Nem túl hosszú és a szabály is pofon egyszerű.
Ideális bevezető játék.
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 02.
KIRÁLYSÁGOK

Egyszerű, de nagyszerű játék, ahol az előretervezés és a másikkal való kiszúrás a lényeg. :-)
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 22.
Hogy lesz a legtöbb pont?

Sor és oszlop összesítése a pontoknak. A laok lehelyezéseének logikája valóban "matekos", de élvezetes, szép kivitelű és gyors játék.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 16.
A kastélyokra figyelem!

Tokenekkel telerakosgatjuk a játéktáblát, közben figyeljük játékostársaink lehelyezett lapkáit, hogy éppen hová pakolgatnak. Van még néhány különböző szintű kastély a játékban, amit úgyszintén ügyesen kell lerakosgatni, mivel ezek után kapunk csak pontot ,aranyt. Egyszerű, de összetett stratégiai játék, sok taktikázási lehetősséggel. Újrajátszhatsága magas, így egyhamar nem fogjuk megunni, amiről a gyönyörű grafika is rátesz egy lapáttal. A szabály pillanatok alatt elmagyarzható. Ajánlom azoknak szeretik a gyors, pörgös, taktikus játékokat, kb. egy félóra alatt lejátszható és van lehetőség visszavágókra is.
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 16.
Absztrakt számolgatós

A matekhoz vonzódó játékosoknak ajánlható, kissé száraz játék.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 15.
Királyság!

Könnyen elmagyarázható szabályok, gyors játékmenet jellemzi. 3-4 fő esetén nagyobb szerep jut a szerencsének, de ketten játszva minimálisra csökken.
Nagyszerű matematikai játék megspékelve egy kis középkori fantáziavilággal.