Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

8.490 Ft

Kuruzslók Quedlinburgban kiegészítő: Az alkímisták

8.490 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

AKuruzslók Quedlinburgankiegészítője, a játékhoz szükséges az alapjáték.

AQuedlinburgalkimistáinak híre messze túlszárnyalt a város határain.Gyógyítóművészetük ugyanolyanhíres, mint hírhedt.
Messziről jönnek az emberek, hogy akár az egzotikusbetegségeiket is "szakember" kezelje. Atyúkszem, abanyapúp, sőt a vámpírizmus (amit gyakran polimorf fénykitörésként félrediagnosztizálnak) csak néhány a betegségeik közül. A legmagasabb képzettségűekre van szükségük: a quedlinburgialkimistákvállalják akuruzslóorvoslás legösszetettebb eseteit. Bonyolult berendezéseket használnak azesszenciáklepárlásához, hogy megkönnyítsék a betegeik szenvedését.
A lepárlás értékesbónuszokat és különlegesfunkciókat ad a játékosok számára, amik további előnyökkel járnak a játék előrehaladtával.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Értékeld a játékot!