Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kwatro

Ár:
1.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (5)
Szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

Alig nagyobb, mint egy gyufás skatulya, és sokkal okosabb, mint számos nagyobb testvére.

A pakli kártyáin a különböző színek (kék, zöld, piros sárga), mintázatok (háromszög, négyzet, kör, kereszt) és értékek (1-4) kombinációja látható. (Illetve van még két joker lap is). Egy kártya véletlenszerű felcsapása után minden játékos 4-4 lapot kap, és már kezdődhet is a játék.

A körödben két dolog közül választhatsz: vagy eldobhatsz akárhány lapot, majd négyre visszahúzhatod a kezed (az eldobott lapok a pakli aljára kerülnek), vagy lerakhatsz 1-4 kártyát oldalszomszédosan, folytatva egy már lent lévő kártya sorát.

Az érintkező kártyákat viszont természetesen nem lehetnek akármilyenek: az egy sorban, vagy oszlopban álló legfeljebb négy lapnak vagy pontosan nulla, vagy pontosan egy, vagy pontosan két paraméterében meg kell egyeznie (pl, csak kék, kettes értékű, ám de különböző mintázatú kártyák egymás mellett).

Gondold át, mit raksz!

Vélemények

5.00
5 értékelés
5
(5)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 10. 08.
Nagyon szeretjük. Ötletes, izgalmas, kis helyen elfér, fém doboza védi a kártyákat, utazásnál is jó.
| 5 / 5 csillag!
2020. 01. 16.
Agytorna

A mérete tárolás szempontjából tényleg nagyon kedvező, egészen kicsi játék, ennek ellenére kell hozzá egy egész asztal. Aki a Set-et ismeri, könnyen megtanulja az amúgy sem nehéz, de érdekes és egyedi játékszabályt. Külön szeretem benne, hogy a játék sosem néz ki kétszer ugyanúgy, a játékosok mindig máshogy alakítják ki a végső formáját. Akár ketten, akár többen is élmény játszani vele.
| 5 / 5 csillag!
2019. 09. 12.
Nagy játék egy kis dobozban

Bevallom, elsősorban a mérete nyűgöz le: Olyan kicsi, hogy tényleg elfér akár a zsebedben is, miközben simán felveszi a versenyt a méltán népszerű Quirkle-vel. Olyan, mintha a SET-et és a Scrabblet gyúrták volna össze, ideális nagyobb partik bevezetőjátékaként, vagy ha a gyerekekkel szeretnénk valami rövid gondolkodósat játszani. Ketten is élvezetes, de nagyon sokan is játszható, akár több összekevert paklival is.
| 5 / 5 csillag!
2019. 09. 05.
Set helyett

Csak úgy mint a SET. Forma, szín, vagy szám meghatározott kombinációi alapján építeni a teljes sorokat. Remek játék. Aki a SET-et ismeri, annak sok újdonságot nem fog mutatni a játék. Kicsi és kompakt, így egy farmerzsebben is elfér.
| 5 / 5 csillag!
2018. 12. 10.
Végre!

Nagyon régóta vártam ezt a játékot! A Set! testvérkéje, utazásokhoz kiváló, mert kis helyen elfér.