Lépten-nyomon: Amszterdam

Normál ár: 7 990 Ft


A Te árad: 7 990 Ft

Értékelés: 
(5.0)
Vajon hova vezet minket a csapatvezetőnk az új képpel? A korláttal a hídra utal, vagy a kerek ablakkal a holdas lapra?
Két csapat verseng egymással, melyikőjük talál meg hamarabb három pontot a képek alkotta Amsterdam-ban. A csapatjelző bábu csak egyet vagy kettőt léphet, attól függően, egy vagy két kártyát kaptak-e utalásként. A játék nincs körökre bontva, így az a csapat nyer, amelynek a vezetője hamarabb talál összefüggést a célterület és a 10 felcsapott kép között, illetve hogy a csapat milyen hamar jön rá, hova kell lépniük. Egy színes és vidám asszociációs partijáték – győzzön a gyorsabb csapat!

Értékelések átlaga 


(5.0)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

100% (2)
Rendezés:
Eddig összesen 2 értékelés
Csapatkedvenc

Attila | 2019. szeptember 2.

Könnyű elmagyarázni a szabályokat, gyorsan le is megy egy kör, határozottan pörgős a dolog gyorsasasági része miatt, mi sokszor vesszük elő.
ha nagyon találni kéne olyat ami nem tetszik az esetleg az hogy a az hogy gyakrabban ismetlődnek utalások egyik mezőről másik mezőre való lépésnél mivel 5 mező mindig ugyanúgy helyezkedik el egymáshoz képezt - ez meg gyakran hozza azt a kényelmetlenhelyzetet, hogy a teljes paklit át kell pörgetni mire megtalálom azt az egy lapot ami a múltkor is működött.
Mysterium klón

Péter | 2018. december 28.

A Mysterium klón cím ne tévesszen meg senkit. Bár a két játék nagy hasonlóságot mutat, mégis teljesen más. 2-3 játékos esetén az idő az ellenfelünk 4+ játékos esetén két csapat versenyez valós időben. Mindegyik csapatban van egy csapatvezető aki megfelel a Mysterium szellemének. Ezek a csapatvezetők adnak különféle nyomokat (kártyákat) a nyomozóknak, hogy megtalálják a bizonyítékokat Amszterdamban. A gyorsabb csapat nyer. A játék megjelenése nagyon szép. A játékélmény hasonló a Mysteriumhoz. Aki szerette azt a játékot, az szeretni figja ezt is.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!