Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

6.990 Ft

Magyar Népmesék: Hetedhét mese kiegészítő

6.990 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (2)

Vélemények

5.00
2 értékelés
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2017. 08. 05.
ÚJ élmények

Miután az alapjátékot viszonylag hamar "kijátszottuk" nagy lelkesedésünkben, gyorsan beszereztük a kiegészítőt. Külön öröm, hogy vannak benne kooperatív mesék, ahol együtt kell müködni. Ha újra döntenem kellene, megvenném a kiegészítőt is, mivel szépen megcsavarja az eredeti táblán szerezhető élményt. A téma szinte megunhatatlanná teszi a játékot - "mert Tündér Ilonának lenni jó".
2017. 05. 10.
Gyermekeim nagy kedvence

Gyermekeim nagy kedvence a népmesék társasjáték, a nyaralásokra mindig jön velünk. A nagyobbik kapta születésnapjára a kiegészítőt hozzá, tuti siker. A kiegészítő egy teljesen új oldaláról mutatja be az eredeti játékot. Ugyanaz a tábla, ugyanazok a karakterek, de teljesen új játékok, új játékélmények. Nagy kedvenc, mivel ez sokkal értelmesebb, mint azok az ostoba játékok, ahol pl wct kell lehúzni, vagy a nagymama fogát kiverni. Agyrém! Itt kedves a grafika, gyerekbarát, mi is jól ismerjük azokat a meséket, amikkel a gyerekek játszanak, megbízunk bennük. Ráadásul nem csak témára, de értelemre is többet ér. Ez az a játék, amiben többet kell csinálni egyszerű lépkedéseknél. Különféle stílusú játékok vannak benne, így mindenki megtalálja a magának tetszőt. Remek ez a játék abból a szempontból is, hogy egy-egy órára csöndben lefoglalja a lányokat, nincs veszekedés, nincs sírás, hogy ki nyert - ki nem, mivel általában mindig fej-fej mellett haladnak és szoros a vége. Élvezik és nyugodtak. A kiegészítőben van 3 olyan játék is, ahol együttműködve kell játszaniuk, ezeket mi is nagy élvezettel játsszuk velük! Amellett, hogy csöndes és nyugodt időtöltés, jól lefoglalja őket, leköti a felesleges energiákat, és a legjobb, hogy a 7 különböző játéknak, ami a dobozban van, nincs vége, nem lehet megunni őket, mindig van bennük kihívás. A feleségemmel szoktunk mást is játszani, de ezt a legszívesebben.