Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

2.590 Ft

MammuZ

2.590 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (7)

Vélemények

4.43
7 értékelés
(3)
(4)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2018. 10. 26.
Jégkorszaki kamu

Mivel a nevét olyan fura kiejteni, mi egyszerűen Jégkorszaknak neveztük el, a népszerű rajzfilm után.
Egyáltalán nem bonyolult, de ha valaki nem ismeri az ilyen blöffölős játékokat, akkor nehezebben veszi fel a szükséges attitűdöt. A lányom sem igazán értette elsőre a blöffölés lényegét. ("Akkor most hazudni kell?") :D
A mai napig is inkább igazat mond, amikor lerakja a lapjait. Mert a játék lényege, hogy a kezünkben lévő lapjainkat - egyet vagy akár négyet - le kell raknunk a kezünkből, miközben megnevezzük valamelyik jégkorszaki állatot. Vagyis leraktam négy kardfogú nyulat. A soron következő játékos vagy elhiszi, az állításunk, vagy kihív bennünket és akkor meg kell mutatnunk a lapokat. Ha kártyákat lerakó játékos igazat mondott, akkor a kihívó az összes lent lévő lapot - a csordát - fel kell, hogy vegye.
Ha viszont blöffölt, és ez kiderült, akkor ő veszi fel a lapokat, egytől egyig.
Nyolcféle állat van, mindegyikből emelkedő sorrendben egyre több. Ha valaki összegyűjti az összeset egy fajból, azt egyszerre is lerakhatja. Ezzel kihal az a faj, és kiszáll a játékból. Van még további hat dinoszauruszos kártya is, ami további csavart ad a játéknak, mindegyiknek speciális tulajdonságai vannak, és ez tovább színesíti a játékot.
A kártyák rajzai nagyon jópofák, bár a lapok nem túl strapabírók.
Nagyon szórakoztató, nem is hosszan tartó játék. De komoly hátránynak nevezném, hogy létszámhoz van kötve mely lapok használhatóak. Így előfordulhat, hogy egyes lapokat ritkán, vagy sosem kerülnek játékba. Mivel mi csak hárman vagyunk, ezért bizonyos fajokkal még nem is játszottunk. Tehát minél többen vagyunk, annál jobb.
Ebben a Kakukkra hasonlít, bár annyi lehetőség nincsen benne, mégis egy változatos játék. Néhány játszmára jó, de aztán megunható.
2016. 11. 15.
Inkább 8+

Jópofa kártyajáték, van benne némi taktika, a blöffölés elengedhetetlen. Kedves a grafikája, és jó a kártyák minősége is.
2016. 06. 18.
Jót játszik együtt az egész család

Nekünk nagyon bejött ez a játék. Tényleg csak blöfföléssel lehet nyerni, anélkül esélytelen. Pontosan attól lesz izgalmas, hogy ki mekkorát bír hazudni, és ki kinek mit hisz el. Remek szórakozás különböző korú testvéreknek. A felnőttek is szeretik. 2-3 parti után kezd unalmas lenni, de pár nap után szívesen újra elővesszük
2015. 08. 21.
Szabadulj meg, kihalással?

Leraksz 1-4 azonos állat lapokat, majd a következő játékos is ebből a fajból rakhat le kártyákat. Ha megcáfoljuk az előttünk lerakó játékos lapjait, megnézhetünk belőle egyet, ha igazat mondott mi vesszük fel, ellenkező esetben ő veszi fel, de az összes lapokat az asztalról, a többiektől is. Kihalásra játszani veszélyes lehet, azaz, hogy így szabaduljunk meg lapjainktól, mivel rájöhetnek a többiek és visszatartanak egy-egy lapot minden állatfajból. Szóval, nem is olyan egyszerű megszabadulni a lapjainktól, kell benne gondolkodni, taktikázni.
2015. 08. 21.
Mammuz

Érdekes, vicces. :) Semmi nagyon komolyra nem szabad számítani, de azért lehet taktikázni, és leginkább blöffölni. Egy játék gyorsan lemegy, a tartozékok jó minőségűek.
2015. 08. 19.
Blöff

Nagyon jó blöffölős játék! Meg kell szabadulni a lapjainktól. Vannak akció lapok, amik kellően megkavarják a játékmenetet, így a sima blöffölés mellett van tér a taktikázásra is. Nagyon szépek és jó minőségűek a kártyák. Nekünk most a legideálisabb utazójáték. Kicsi, olcsó és nagyszerű. (A csótánypókerre emlékeztet, de annál sokkal sokkal jobb :) )
2015. 08. 12.
értékelés

Vicces figurák, érdekes, gyors játék. A gyorsaság mellett gondolkodni is kell.