Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

4.495 Ft

MemóRiadó

4.495 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: (4)

Leírás

Tedd próbára a memóriádat! A MemóRiadó pörgős memóriajáték. A játékosoknak számokat kell megjegyezniük és visszaidézniük – amiben trükkös kérdések zavarhatják meg őket...

Vélemények

4.50
4 értékelés
(2)
(2)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2017. 07. 17.
Memória tesztelő

Pörgős, vidám partijáték, egyszerű szabályokkal. A "töltelék" kérdések
alaposan kizökkenthetik az embert az amúgy sem könnyű, és egyre hosszabb
számsorok elismétlésében.
2016. 11. 22.
Szórakoztató memóriatréning

Egyik szakköri kedvencünk. Pörgős vidám partijáték a gyerkőcöknek. Könnyen megjegyezhető szabályokkal, amelyek a korosztályhoz igazítható.
2016. 07. 18.
Ne vedd túl komolyan!

Nálunk a már olvasni tudók, de még 10 év alattiak nagyon élvezik. A kisebbek csak kapkodják a fejüket, a nagyok túl komolyan veszik. Ha nagyon nyerni akar az ember, akkor elkezd koncentrálni. Ha viszont koncentrálunk, akkor simán meg lehet jegyezni a számokat, és inkább szerencsejáték, mint móka. Szóval ajánlom kb. 10 évesig, és nem ajánlm matekos társaságnak
2016. 05. 14.
Jó játék!

Azzal kezdem, hogy nem igazán vagyunk a memóriajátékok kedvelői. Ezt legnagyobb fiam (7) kapta egy osztálytársától ajándékba. Eléggé kétkedve vettük kézbe.
A játék lényege, hogy a játékosok egymás után helyeznek le kör alakú lapokat, melyeken 1-1 egyjegyű szám van. A lap letétele után pedig sorban vissza kell mondani valamennyi, a már pakliban lévő számot úgy, hogy a saját, most lerakott lapunkon szereplő szám legyen a legutolsó. Aztán jön a következő játékos, lapot tesz, és a megjegyzendő számok egyre többen lesznek... Ha valaki ront (kihívással kérheti ezt számon egy másik játékos, és ekkor ellenőrizni kell a kártyákat), felveszi az egész paklit, ha a kihívó tévedett, övé a kártya-halom. Eddig még nem egy nagy kaland. De a vicces része a sárga hátterű szám-kártyák. Ha valaki ilyet tesz le, akkor nem mondhatja végig rögtön a számsort, hanem előbb húznia kell egy kérdést (téglalap alakú lapok), fel kell olvasnia, és válaszolnia rá, és utána mondhatja végig a számsort. Ember legyen a talpán aki ezt megoldja pl. a 9. számnál. A kérdések pedig önmagukban is nagyon szórakoztatók, sokat nevetünk rajta.
A játék célja a lapjainktól megszabadulni.
Az egész család együtt játsza (a 3,5 és az 5 éves felnőttel csapatban, a 7 éves egyedül). Nem-memóriajáték-kedvelőként is bátran ajánlom! Gyors, és sokat nevetünk! Gyerekeknek remek partijáték is, ha átjönnek a haverok.