Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mesterlogika (Poptoy)

Ár:
1.190 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (20)
Elérhetőség: Raktáron

Vélemények

4.55
20 értékelés
5
(15)
4
(1)
3
(4)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 03. 01.
Régen játszottuk!

Ez volt az első játék, amit még ZX Spectrumra programoztam BASIC-ben :o)
Egyik fél gondol egy kódót, a másik kitalálja a visszajelzések alapján. Megunhatatlan :o)
| 5 / 5 csillag!
2019. 10. 27.
Pötyi

Nem is tudom, hogy ez vagy a sakk volt az első játék amit megtanultam. Mi csak Pötyinek hívjuk és nagyon jól szórakoztunk vele gyerekkoromban. Igazi fejtörő logikai játék, sokszor gyerekként többször nyertem mint szüleim felnőtként. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
| 3 / 5 csillag!
2018. 11. 06.
Nosztalgia

Az értékelés mindig mumus, szerintem sokan nosztalgiából adnak rá 5 csillagot, pedig objektíven értékelve koránt sem annyi, hiszen pl egy TTR nagyságrendekkel jobb. Mostanában többször előkerül a gyerekekkel játszva. Meglepődtem régebben mert sokan rosszul ismerték a szabályt: a fehér és fekete válaszjelölő sorrendje meghatározza azt hogy melyik színre vonatkozik a válaszjelölő színe. Pedig én úgy tudom erről szó sincs, a válaszjelölő helye nem utal arra, hogy melyik színre vonatkozik.
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 03.
Logika

Pötyinek hívjuk a játékot, és nagyon szerettük gyerekként. Akkor nagyon nehéznek tűnt, és elég sok körből találtuk ki, mi rejlik a kis tető mögött, és teljesen rácsodálkoztam, hogy a szüleim meg olyan gyorsan rájönnek. Most már jobban értem a logikáját, de gyerekként is fejlesztett. Olyanoknak való, akik nem igénylik feltétlenül a pörgős játékokat, és szeretnek gondolkozni.
| 4 / 5 csillag!
2017. 12. 19.
Kötelező darab!

Nagyon egyszerű szabály, alapjáték, mégis a gyerekeim a egyik kedvence. Koncentráció, logika, rövid ideig tart egy-egy parti. (ez nem a nagy családi játék kategória, de ebben pont ez a jó) Nagyon jó utazni is, mert kis helyen elfér.
| 5 / 5 csillag!
2017. 05. 18.
Nekem alap logikai játék

Ez az a játék, amivel, azt hiszem, legtöbbet játszottam életemben. Alsós koromban ismertem meg, akkor apukámmal csatáztunk nagyokat, legalábbis akkor úgy éltem meg :) Amikor a hat színre már megvoltak a mechanizmusok, behoztuk hetediknek a "lyukat" , további csavar a színismétlődés lehetősége volt. Ma is bármikor leülök mellé szívesen, az elsőssel már játsszuk egy ideje, a középsős is kis hangosan gondolkodós segítséggel rávezethető a megoldásra, illetve neki a feladvány oldalon ülni is fejlesztő, mert az értékelő pálcikák megfelelő kihelyezése is feladat. A férjemmel is leülünk néha játszáni egyet.
| 3 / 5 csillag!
2017. 02. 17.
Logika

Gyermekeknek ajánlanám. Jó kis logika fejlesztő játék. Öcsémmel sokszor játszottuk ezt kölyök korunkban.
| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 21.
Klasszikus

Gyermekkorom egyik kedves játéka. Rendkívül egyszerű, mégis szórakoztató logikai készségfejlesztő kicsiknek és nagyoknak egyaránt
| 5 / 5 csillag!
2016. 10. 25.
örök kedvenc

Gyermekkorom kedvenc játéka. Még általános iskolai osztálytársamtól kaptam ajándékba, de azóta imádok vele játszani. Szeretem azt is, amikor én választhatok ki négy bábut és kedvemre variálhatom, de az is nagyon izgalmas, mikor nekem kell kitalálni, hogy a másik mely színeket használhatta fel és milyen sorrendben. Remek logikai játék és nem utolsó sorban olcsó is!
| 5 / 5 csillag!
2016. 08. 13.
Régi idők egyik nagy szórakoztató és logikai játéka

Imádtuk ezt a játékot és a márkát is, számos úti, kis helyen tárolható, jó minőségű és tartós játékot gyártottak. Nemcsak a logikát, de finommotorikát is fejleszti a játék, hiszen ennek a modern verziója számos telefonra is elérhető, ami nem ugyanazt az élményt nyújtja. A számos szín közül kiválaztunk 4-et, bizonyos sorrendben lerakjuk, letakarjuk, míg a másik megpróbálja kitalálni, mi pedig értékeljük a kísérleteket. Van benne némi szerencse és sok gondolkodnivaló.
| 5 / 5 csillag!
2015. 12. 03.
ez jóóó

Nekünk is megvolt kék színben kiskoromban. Sokat játszottunk vele, nagyon jó fejlesztő :)
| 5 / 5 csillag!
2015. 10. 29.
örök kedvenc

Gyerekkorom nagy játéka. Gyors és izgalmas
| 5 / 5 csillag!
2015. 10. 27.
régi-új

nagyon szerettem
ma is szoktunk vele játszani - mostmár a lányommal : )
a régimből már sok darab elveszett, és sok válaszjelölő beletörött a táblába
szerencsére olcsón beszerezhető ismét ez a játék
| 3 / 5 csillag!
2015. 09. 25.
jó kis játék

Készségfejlesztő, gondolkodtató, megfizethető.
Ajánlom mindenkinek
| 5 / 5 csillag!
2015. 09. 20.
Olcsó, de jó

Nálunk a családban mindenkinek van legalább egy! Jó játék! Készségfejlesztő, gondolkodtató kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Sokat játszunk vele még most is.
Értékelés:
Grafika: nincs és nem is kell
Minőség: 4
Újrajátszhatóság: 5
Hangulat: 5
Nehézségi szint: könnyű
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 29.
Mama, játszunk dugdosósat?!

Gyerekkorom egyik kedvence. Ha már rájöttünk a nyerő stratégiára, akkor váltsunk haladó fokozatba úgy, hogy egy színből kettőt is felhasználunk.
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 25.
Mesteri

Sok apró színes "alkatrész", végtelen lehetőségek, kicsiktől a nagyokig mindenkinek érdekes lehet. "Ősi" darab, de ma is aktuális...
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 10.
Örök klasszikus

6 éves kortól már valóban játszható. A logikai készséget fejleszti nagy mértékben.
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 03.
párharc

A feleségem egyik kedvenc játéka. A feladat egyszerű: az egyik játékos elrejt 4 színes jelölőt egy meghatározott sorrendben a kis takaróelem mögött, a másik játékos pedig megpróbálja kitalálni mind a színeket, mind a sorrendet. Régi, klasszikusnak számító játék, ami minden korosztálynak ajánlható. (Bár szerintem inkább csak 9-10 éves kortól)
| 3 / 5 csillag!
2015. 07. 13.
Egy kis logika

Gyerekeket jól elszórakoztató, pár perces kis filler játék. Az egyetlen baja, hogy a még ügyetlen kis kezek miatt a kitalálandó rejtvény sokszor kerül felszínre, mert nem sok minden tartja ott a takarót.