Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

29.990 Ft

Monumental

29.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: (1)

Leírás

Fejlődjetek és terjeszkedjetek!

A Monumental összetett tablóépítő és területfoglaló társasjáték izgalmas kártyamechanizmussal, amiben minden játékos egy civilizációt irányít. Hogyan alakítod a sorsod, és hogyan fog rád emlékezni a történelem? Erőskezű hadvezérként, a kulturális és tudományos fejlődés élharcosaként, vagy egy hatalmas és lenyűgöző város megalapítójaként? Fejleszd civilizációdat új épületek és csodák építésével, tanulj új tudományokat, alakíts ki gazdag kultúrális életet és használd katonai erődet új területek meghódítására. 

   

Játékbemutató videó

Vélemények

2.00
1 értékelés
(0)
(0)
(0)
(1)
(0)
Értékeld a játékot!
2023. 12. 30.
Gondolkoztam, hogy írjam-e meg a véleményt, mivel másik nincsen és rosszul nézne ki, ha ez az egy lenne. De mivel már annyiszor gondoltam rá, leírom, hogy aki gondolkozik rajta, tudja, mit vesz:
Ez a játék egy átlagos pakliépítő, semmi más. Egyetlen kis csavar van benne, az, hogy a "kezed" az asztalon van leterítve és egy sor+oszlop mechanizmussal játszhatod ki a kártyákat.
Ez nem egy civilizációépítő játék. Semmi építkezés nincs benne. Vehetsz jobb lapokat, amin más rajz van, de azt úgyse fogod nézni, mert a lapok között a világon semmilyen összefüggés nincsen. Nincs feltétele egy lap elvételenék olyan szempontból, hogy mivel kell rendelkezned. Egy agyatlan mixelgetése a civilizációknak a játék a téma szempontjából.
Nem egy hódító, harci játék. Hiába van térkép. A hozzád közel levő lapokra úgyis eljutsz, a távoliaknál lesz egy-két konfliktus, de ennyi. Egységet nem vesztesz, csak visszamennek a bázisra.
Kár, hogy a játék másnak akar látszani, mint ami.
Nem csoda, hogy újra meg újra akciózza a bolt...