Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

31.990 Ft

Mosaic – A civilizáció története

31.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Legyen a tiéd a leggazdagabb földközi-tengeri civilizáció!


A Mosaic - A civilizáció története egy akcióválasztós civilizációépítő játék. A játékosok körről körre fejlesztik saját civilizációjukat, termelnek és használnak erőforrásokat és szereznek újabb területeket különböző régiókban.

Nagy volt a jövés-menés a Földközi-tenger környékén az utóbbi pár ezer évben. Birodalmak emelkedtek és tűntek el, volt amelyik alig néhányszáz, de volt, ami néhány ezer évig is húzta. Persze felépíteni egy civilizációt a nulláról nem kis vállalkozás: a Mosaic: A civilizáció történetében lehetőségetek lesz ezt testközelből megtapasztalni, méghozzá észbontó változatossággal!

Ahhoz, hogy egy nagy civilizáció létrejöhessen, stabil alapokra van szükség: olyanokra, mint a tudomány, a kormányzat, gazdaság, építészet, mezőgazdaság, harcászat, kultúra vagy a népegészség és városiasodás. A játékban ki-ki erre a kilenc pillérre építi a maga civilizációját, és hogy Te éppen melyik oszlopot teszed igazán erőssé, az csakis rajtad múlik, elvégre a te birodalmadról van szó.

Azért nem kell megijedni, szó sincs végtelenül bonyolult szabályokról vagy nehezen befogadható játékmenetről – ellenkezőleg! A Mosaic: A civilizáció története bár nem kezdő társasjáték, de azért igen jól átlátható és rendkívül gördülékeny, dacára annak, mennyi lehetőség kínálkozik, miközben az ember csodákat épít, városokat emel, újabb árukkal kezd kereskedni vagy különböző technológiákkal fejleszti az élet más-más területét a maga birodalmában.

   

Játékbemutató videó

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Értékeld a játékot!