Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

5.990 Ft

Munchkin 4 – Dobj egy hátast!

5.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: (11)

A játékcsalád további termékei

Vélemények

4.82
11 értékelés
(9)
(2)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2020. 06. 26.
Hatalmas!

Sokáig gondolkodtam, hogy milyen kiegészítőt szerezzek be az alapjáték mellé és sikerült is megtalálni a legmegfelelőbbet!
A hátasok rendkívül sok új lehetőség biztosítanak saját magad erősítésére és a haverok megszívatására is!
2019. 09. 20.
Dobj egy hátast!

A legtöbbet a játékhoz adó kiegészítő! A hátasok és a fegyverhordozók kitágítják a játék világát, az új lapok pedig a megszokott munchkin hangulatott hozzák.
2019. 09. 04.
Gyíííí

Amikor vettem a Munchkint, akkor a Fajtalan fejsze kieg. nem volt elérhető, ezért ezt vettem hozzá.
Ahogy a többi kieg, ez is nagyon jó lett. Színesíti a játékot, hozzájárul, hogy megunhatatlan legyen a munchkinozás. Mindenképp megéri az árát!
Bár mi kiegeket csak 4+ főnél használunk, egyik kieg vásárlását sem bántuk meg.
2019. 08. 08.
Hiánypótló

Tényleg nagyon hasznos kiegészítő. A hátasokkal és atvábbi fegyverhordozókkal még inkább erősebbek lesznek a karakterek szóval meginkább meg kell szivatnod a másikat, ha nyerni akarsz :) :P
2018. 09. 15.
hatásos hátasok

A hátasok jók, főleg azért mert bónuszt adnak. Akinek tetszett az alap annak be kell szereznie ezt is, a hátasok nagy fordulatot hoznak a játékba csak annyit mondok még hogy ez a kieg. előtt magadnál érdemes tudni a kettőt (fajtalan felysze) és a hármat (papi baki)
2018. 01. 24.
prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

azta! ez a kiegészítő teljesen feldobja a játék hangulatán egyszerűen fantasztikus!
2017. 08. 14.
jó kiegészítő, csapatban iszonyat jó játszani

általában négyen játszunk a munchkinnel és ez a kieg az egyik legjobb. Tök érdekes extra lapok vannak, szép a grafika, és jól lehet egymást szivatni.
2016. 01. 08.
Jó is nem is

Feldobja a játékot, de nagyon kiegyenlítetlen helyzetek is kialakulhatnak a rengeteg plusz miatt amit a hátasok nyújthatnak, nem a kedvenc kiegészítőnk, de attól még munchkin úgyhogy szeretjük!
2015. 11. 10.
Hátasok

Munchkin kiegészítő, amiben már hátasunk is lehet, sőt még "tunningolni" is tudjuk. Játékmenetbeli változást nem túl sokat hoz, de az új lapok jók.

Ja, az pedig, hogy ki tudod hívni magad ellen szörnyként a hátasokat, egy olyan dolog, amiről mindenki megfeledkezik. Amikor így nyersz, és utána vigyorogva mutatod a szabálykönyvet, hogy "de ilyen van", az priceless. Ti ne felejtétek el!
2015. 09. 17.
Állatokon vágtatni

Ha még nincs kiegészítőd a Munchkin alappaklidhoz, ezt vedd meg elsőnek. Nagyon klasszak a hátasok és sokat segítenek a csatában, így egy kicsit könnyebbé teszik a játékot, azoknak is akik eddig nem boldogultak vele könnyedén. A kiegészítő tartalmaz még sok-sok szörnyet, fegyvert és mindent mi szem szájnak ingere.
Értékelés:
Grafika: 3
Minőség: 2
Újrajátszhatóság: 5*
Hangulat: 5*
Nehézségi szint: közepes
Szabály értelmezhetősége: 5
2015. 07. 11.
Dobtam a hátast!

Első Munckin kiegészítőm, és remek választás volt, a hátasok és az új fajok feldobják az alapjáték amúgy sem egysíkú játékmenetét, a lapnevek jobban fájnak mint valaha(vodkás fülű nyúl "a házban" ! :D) rengeteg új lap, néhány talán túl erős lapkombó( egy 1-es szintű cserepes növény a társaság tagjainak közbenjárásával másodpercek alatt kinőheti magát, majd a megszívatott játékos bosszújától vezérelve mindenkit lemészárol :D ), rengeteg popkultúrális utalás, fájóan lényegre tapintó stílusban, és ott van még a hangulat ami még jobb lett.
4 csillag, mert néhány szabály elég kusza megint csak.

Sértődékeny embereket NE HÍVJATOK, ha ezzel toljátok! :D