Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

69.990 Ft

Odalent - A sötétség legendái

69.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: (1)

Leírás

A legendátok most kezdődik!

A birodalom legrégibb ellensége visszatért, és a színpad készen áll a következő hatalmas összecsapásra Terrinoth és a sötétség erői között az Odalent: A sötétség legendái játékban, egy ízig-vérig labirintusfelfedező társasjátékban, 1–4 játékos számára!

Egy, a játékba tökéletesen integrált segédalkalmazással támogatott kampány első része olyan kalandra hív benneteket, amelyben varázslatos tájakon sötét erdőket és ősi csatatereket fedezhettek fel, miközben szembeszálltok a gomolygó ködben ólálkodó élőholtakkal, a vadon mélyén leselkedő démoni barbárokkal, és sok más lénnyel. A megpróbáltatások során készségeitek fejlődnek, hogy megfeleljetek az egyre nagyobb kihívásoknak, új fegyvereket és páncélokat kovácsoltok, melyek segítenek utatokon, valamint olyan képességekre tesztek szert, melyek e játékon túlmutatva, a jövőbeli kalandjaitokban is veletek lesznek.

Terrinoth végveszélyben van. Váljatok hát legendává az Odalent: A sötétség legendái játékban!

Az Odalent: A sötétség legendái játék használatához egy ingyenes digitális segédalkalmazás szükséges!

Vélemények

1.00
1 értékelés
(0)
(0)
(0)
(0)
(1)
Értékeld a játékot!
2023. 06. 08.
A kiadónak üzenem, hogy nagyon gáz, hogy a fizikai játék bár magyar, az applikáció angol. És tudom, hogy meg lett ígérve, hogy bele lesz téve, de ahogy ez szokott lenni, örülhetünk, ha heteken belül beleteszi az FFG, vagy lehet, hogy csak hónapok. Nem hiszem el, hogy ennyire rossz a két kiadó között a kommunikáció... Akkor meg, ha igen, mi a frásznak adják ki magyarul, addig, amíg az applikációba biztosan nem került bele a magyar nyelv?