Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

8.990 Ft

Party Alias

8.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: (7)

Vélemények

4.00
7 értékelés
(3)
(1)
(3)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2020. 04. 24.
Nem rossz

Talán az első partijátékunk volt. Olyan alkalomra vettem, amikor évente 1-2 alkalommal összejön egy nagyobb baráti vagy családi társaság. :) Nekünk végül is bejött, jól el lehet vele lenni, egyedül a történetmesélős részét tartjuk kicsit nehéznek, illetve nem volt egyértelmű a leírása, ezért kapott 4 csillagot a játék. Volt, hogy saját szabályt írtunk hozzá.
2020. 04. 20.
Activity testvére

Hasonló az activityhez, viszont az jobban is bevált számunkra. Nem egy rossz társas, de még sem működött soha, úgy, mint ahogy elképzeltük. Az a gond vele, hogy nagyon sok játékos kell hozzá, tehát nem játsszuk sokszor, hiszen 10 embert nem mindig lehet összehozni. Kevesebb emberrel nem nyújt nagy élményt. Viszont nagyon szépen megtervezett társas, grafikája gyönyörű.
2020. 01. 10.
Hááát...

Lehet, hogy jópofa a "csavar", de nekünk nem jött be.
2018. 08. 06.
Garantált nevetés

Az egyik kedvenc partijátékunk, gyorsan elmagyarázható, nincs túlbonyolítva. Mivel folyamatos a harc az idővel, ezért pörgős, mindenki igyekszik minél több feladványt elmagyarázni, ebből adódóan hatalmas aranyköpések szoktak születni, úgyhogy garantált a nevetés. A bolondos instrukciók némelyike kicsit erőltetett, de vannak közöttük olyanok is, amiken visítva röhögtünk kivitelezés közben. Ha rendszeresen játszol vele, egy idő után ismerősek lesznek a feladványok, úgyhogy érdemes néha pihentetni. Jó lenne, ha lehetne hozzá vásárolni pótkártyákat.
2018. 01. 25.
whú

eszméletlen viccces partykat lehet vele rittyenteni!
2017. 03. 17.
Nekem bejött

Egyszerű szókörülírás, kis csavarokkal benne, ami viccesebbé teszi az amúgy nem túl bonyolult játékot. Könnyed kikapcsolódásnak tökéletes.
2015. 07. 14.
Hahaha

Activity klónféleség. Csak szókörülírás van benne, kis csavarokkal. Néha érzelmekkel ( szomorúan , vidáman, sírva ) , néha különböző testhelyzetben ( fél lábon álva, gugolva) kell a szavakat , vagy az adott hírességeket körülírni. Van 10 üres lap melyre a játék elején minden csapat felírja az általa kigondolt hírességeket. Ez 2 csapat esetén 5 játszma után elfogy. Az arány lehetett volna fordítva, és lenne 10 fix, és a sok megírt helyett üres lap . Kb ez volt a játék legjobb része , mikor "hírességeket " találtunk ki. A többi dolognak is viccesnek kéne lennie , de valahogy nem az.