Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

8.990 Ft

Party & Co. Junior társasjáték

8.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

A Party & Co Junior társasjáték kifejezetten a  8-12 éves korosztály számára készült. A játék  szabálya könnyen tanulható, mechanizmusa pedig a legélvezetesebb társasjátékok tulajdonságaira épít:  a játék célja, hogy a játékosok a bábukkal végigjárják a játéktáblát, és sikeresen teljesítsék a  különböző típusú feladatokat - mindegyiket addig, amíg le nem pereg a homokóra minden homokszeme.

A kérdések és kihívások a gyerekek életkorához igazodva,  2 nehézségi szinten teljesíthetők és válaszolhatók meg. A feladattípusok között  rajzolás, szájról olvasás, definiálás (azaz mutogatás nélküli magyarázás),  kérdések, valamint  mutogatás található. A  több mint 1000 feladatot és kérdést egy pedagógusokból álló szakmai csapat állította össze, így a társasjáték garantáltan izgalmas, ugyanakkor nem megugorhatatlan kihívások elé állítja majd a lurkókat. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Értékeld a játékot!