Party Bugs

Normál ár: 2 490 Ft

A Te árad: 2 490 Ft

Értékelés:  (5.0)
A bogarak bulizni akarnak! Hadd menjenek, csak megszabaduljunk tőlük!

Minden játékos körönként egy bogarat küld a buliba, és minél kisebb értékűt táncoltat, annál hamarabb
választhat a diszkógömb mellett ugrálók közül. Nem csak az a cél, hogy kevesebb pontot veszítsen, hanem
az is, hogy a korábban elvitt lapok párját megtalálja – úgy meg is szabadul attól a két laptól. Kinek melyik
marad a nyakán? Okos taktikázás vidám köntösben!
 

Értékelések átlaga 


(5.0)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

100% (2)
Rendezés:
Eddig összesen 2 értékelés
Pörgös stratégiai kártyajáték

Andris | 2019. március 5.

Cuki figurákkal ellátott kártyalapokat kell játszani benne, mindenféle korosztálynak élvezetes lehet a játék, én például a családommal játszottuk ezt a játékot és még a szülők is élvezték és könnyen megtanulták. Van benne szerencse faktor, de nagyon sokat számít a taktikánk is. Tetszett, mert pörgös és gondolkodós játék. Könnyen megtanulható és gyorsan lejátszható, valamint minden szintű játékosoknak élvezetes lehet.
Jópofa kártyajáték mókás grafikával

Adim | 2018. szeptember 5.

Ezt a játékot sikerült még a magyar megjelenése előtt kipróbáljam, és nagyon bejött!
A grafikája azonnal megvett: közkedvelt karakterek (Indiana Jones, Leia hercegnő, Harry Potter, Elvis) vannak zseniálisan bogárként ábrázolva!
A játékban mindenkinek van egy 1-13 értékű kártyaszettje, amiből 4 lapot felhúz, majd elkezdődik a lapszerző saccolgatás. A kezedben lévő négy lapból mindenki letesz egyet maga elé képpel lefelé, és ha mindenki tett, felfordítjuk a lapokat. A legkisebb értékű lapot lerakott játékos választhat elsőként a középen lévő kártyák közül, majd a sorban nagyobb értékű lapot lerakott játékos választhat, és így tovább. Ha mindenki elvett egy lapot középről, a sorrendet meghatározó lapok kerülnek középre, és újabb kör kezdődik (mindenki húz egy lapot a paklijából, hogy megint négy legyen a kezében). Minden megszerzett lap a játék végén mínusz pontot ér, azonban ha meg tudsz szerezni két egyforma értékű lapot, akkor azokat eldobhatod. Ennyi az egész, a játék mégis magával ragadó, és visszavágót követel! Ráadásul akár hatan is játszható! :)
Mindenkinek ajánlom, aki szereti a könnyed, szórakoztató és mókás kis kártyajátékokat, igazi csali játék azoknak, akik nem játszanak túl sokat! :)

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.