Pengoloo

Normál ár: 7 990 Ft


A Te árad: 7 591 Ft

Értékelés:  (0.0)
Dobókocka és memória? Igen! A Pengoloo az új típusú memóriajátékok képviselőjeként kicsiket és nagyokat egyaránt elvarázsol!

A fagyos délisarkon nagy a nyüzsgés! A pingvinmamák tojásaikat melengetve, türelmesen ücsörögnek a jeges szélben. De biztos, hogy mindegyikük a saját tojását őrizgeti...? A játékosok feladata ennek ellenőrzése.
Egymás után dobnak a két kockával és megpróbálják eltalálni, melyik két pingvinmama melenget ugyanolyan színű tojást, mint a dobott színek. Ha jól emlékeztek, máris átköltöztethetik őket a saját jégtáblájukra, értékes pontokat gyűjtve!
 

Elbűvölő memóriajáték akár négyéves kortól!

A klasszikus memóriajátékok vonalán továbbfejlesztett Pengoloo kiegyensúlyozza a fiatalabb, kevésbé gyakorlott gyerekek esélyeit is, hiszen a kockadobásnak hála nagy szerepe van benne a szerencsének is.

A játékosok egymás után dobnak a két kockával, és megpróbálják eltalálni, melyik két pingvinmama melenget ugyanolyan színű tojást, mint a dobott színek. Ha jól emlékeztek, máris átköltöztethetik őket a saját jégtáblájukra, értékes pontokat gyűjtve, ha nem, minden marad a régiben. A nagyobbacska gyerekeknek azonban már nem lesz ilyen egyszerű dolguk! A nehezített szabállyal játszott partikban akár egymástól is elvehetik a már megszerzett pingvineket!


Értékelések átlaga 


(0.0)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

Nincsenek vélmények

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

A játékszabály letöltéséhez be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!