Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Quarto Classic - A nyerő négyes

Ár:
9.490 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (8)
Elérhetőség: Raktáron

Vélemények

4.25
8 értékelés
5
(4)
4
(2)
3
(2)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 11. 27.
A Squadro mellett a Gigamic legjobb absztrakt játéka. Jól játsszva nagy koncentrációt igényel, levezető játéknak semmiképpen nem nevezném. Fáradtan belekezdeni sem érdemes. A 20 perces játékidő kb a minimum, ha komolyan veszi az ember, mert a közepétől már minden lépésnél érdemes végiggondolni, mi mit okozhat. Ezt van, aki analízis paralízisnek nevezi, de ez a játék ettől jó. Ha jól játszik mindkét fél, nem azért nyer az egyik, mert a másik hibázott, hanem, mert sorsszerűvé vált a végjáték. Bár nincs köze a sakkhoz, annyiban hasonlít arra, hogy előny, ha valaki több lépés ok-okozati összefüggését is képes fejben felmérni.
| 5 / 5 csillag!
2020. 11. 28.
Nagy figyelmet, taktikát követel - max. 10 percben. Párommal nagyon szeretjük, ő nem egy társasozós ember, de ezt szívesen játssza velem, ha már sakkra én nem vagyok kapható. Hetente simán elővehető 2-3 pörgős játékra.
| 3 / 5 csillag!
2019. 07. 08.
Vegyes Érzelmek

Pozitívumok: Rövid játékidő, rendkívüli vizuális agytorna. Érdekes az első pár alkalommal.

Negatívumok: Számomra nincs elég újrajátszhatósági faktor benne, 10.000 forintért pedig abszolút irreális.

Kipróbálni mindenképp érdemes, egyedi élményt ad, de vásárlást csakis kipróbálás után javaslok.

Nem lesz mindenkinek a kedvére.

5/10
| 5 / 5 csillag!
2018. 12. 26.
Ketszemelyes

Nagyon jo jatek, kiemelt figyelmet es koncentraciot igenyel, nagyon jo partyk kerekednek ki belole
| 4 / 5 csillag!
2015. 10. 30.
amőba a köbön

Szórakoztató, megvan benne a kellő csavar. Inkább levezetésnek vagy átvezetésnek érdemes játszani. A tartóssága vitathatatlan, a tulajdonságok könnyen megjegyezhetők és átláthatók. Ajánlom mindenkinek, aki annak idején tanórákon az amőbát választotta időnként.
| 5 / 5 csillag!
2015. 10. 10.
Egyik kedvencem

Mi a jó ebben a játékban? Fogsz egy bábut, és odaadod az ellenfelednek, aki felteszi a táblára. De olyat adj, amivel nem nyer! a összejön egy sorba olyan 4 fajta bábu, aminek egy tulajdonsága megegyezik, akkor az nyer, aki oda letette a bábut. A tulajdonságok: magas, alacsony, fekete, fehér, lyukas tetejű, sima tetejű, henger alakú, téglatest alakú. Sok mindenre figyelni kell! Maga a játék 10 perc alatt lejátszható, de nagyon sok dologra figyelni kell benne. Én sokat játszottam vele, de sose unom meg. Ha valaki sok játék után úgy gondolja, hogy kezd mindig döntetlen lenni az állás, bátran próbálja ki a szabálykönyvben lévő hivatalos nehezített verziót: nem csak az egy sorba rakott ugyanolyanok számítanak, hanem a 4, kocka alakban egymás mellett lévőek is. Így statisztikailag nem lehet döntetlen a játék végén.
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 10.
4X4-es játék

Egy kellemes játék, ahol egyszerre 4 tulajdonságra kell figyelni, és elaltatni a másik éberségét :)
| 3 / 5 csillag!
2015. 07. 09.
Mi?? Most meg hol van 4 egyforma?

A kérdés gyakran felmerül az első pár játék alkalmával. :) Zseniálisnak tartom az ötletet, hogy 4 tulajdonságra kell figyelni, hiszen ez nem kis kihívást jelent. De hogy még egy kicsit megcsavarják a dolgot, nincs saját szín, hanem mi választunk ellenfelünknek a közös készletből egy oszlopot, amit neki le kell helyeznie. Persze a cél, hogy olyat adjunk, amivel nem nyer, de közben úgy szűkítem a lehetőségeket, hogy magamat hozom jobb helyzetbe.
Egy nagyobb gondom van csupán: kb 30-40 játék után meguntam. Azonos képességű tapasztaltabb játékos ellen ugyanis mindig döntetlenre hozzuk ki. Persze ezt mindenki értse, ahogy akarja, hiszen ez azért sok játék a pénzünkért!