Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

7.990 Ft

Quoridor Mini - Labirintuspárbaj

7.990 Ft
Webáruház készlet: Raktáron
Átlagos értékelés: (16)

Vélemények

4.38
16 értékelés
(10)
(4)
(1)
(0)
(1)
Értékeld a játékot!
2020. 06. 13.
Egyszerű és nagyszerű :)

Nagyon taktikai és logikai játék, mint mások is említették már. Kicsit hasonló a sakkhoz és az amőbához, de annál egyszerűbb és gyorsabb (bele kell látni a másik fejébe egy kicsit). Két játékos esetén is taktikus játék, de ha már négyen játsszátok akkor az igazi (három fővel is lehet, de akkor kicsit kiegyenlítetlen az erőviszony). A Classic verzióhoz képest kicsit kisebb, és nincsenek faltartók a szélén, de szerintem ez lényegtelen. A minősége jó (én nem tapasztaltam ezt a faldőlős hibát), bár lehetnének "intenzívebbek" a színei vagy világos alapon sötétebb bábuk és falak.
2020. 03. 10.
Logika és Taktika

Nagyon taktikus játékosnak kell lenned, ha győzni akarsz! Ha nem muszáj, ne pazarold el a falaidat! Hagyd, hogy a csapattársaid tegyék ezt meg helyetted, illetve a saját lépéseiddel is rákényszerítheted őket.
2019. 03. 02.
Szórakoztató szívatás :)

Már évek óta megvan, nagyon szeretjük, akár ketten, akár többen is izgalmas. Kérdés mikor ki ellen fognak össze a többiek, de azért figyelni kell, mert könnyű hibázni. Gyerekeink nagyon szeretik, rendszeresen elvernek. :) Nagyon szép és időtálló, hogy fából készült!
2019. 01. 10.
Erre sosem volt panasz

Kedves Krisztina!
Köszönjük az észrevételt. Régóta forgalmazzuk ezt a játékot, de még nem jeleztek panaszt. A Gigamic kiadónak nagyon sokféle társasjátéka van, nem érdemes általánosítani egyetlen termék alapján.
2018. 12. 20.
Quoridor mini, a minőség rovására?
,
Most nem a játékot fogom értékelni, hanem a minőségét.
Megvettem ajándékba a "mini" változatot, ami fából van, és úgy is hirdették, hogy gyönyörű kiállítású, mint a nagyobb testvére, csak ez egy kisebb, hordozható, és olcsóbb.
Hatalmasat csalódtam, ahogy kibontottam a játékot.
Fából van, az igaz. A fatábla sötét színű, ezzel még nincs is baj. A falapkák viszont lötyögnek a nekik készült vájatokban. A bábuk színei szörnyűek. A sötétek annyira sötétek, hogy nem látni a táblán. Igaz van két világosabb bábu is, az meg majdnem mindkettő egyforma színű.
Ég a pofám, már bocsánat, de én ezt mégis ajándékba vettem valakinek.
Nem hiszem, hogy ezek után a Gigamic kiadó bármely játékát megvenném.
Az 1 csillag a legrosszabb, de én legszívesebben 0-át adnék.
Muszáj ajánlanom, fogom is. De ez a minőség már eleve lerontja a játékkedvet.
2018. 11. 14.
Imadjuk

8 eves kislanyom is imadja, akarcsak a csalad tobbi tagja. Igenyes, szep jatek, utazashoz is kivalo.
2018. 05. 25.
Nagyon ajánlom!

Élveztem. Egyszerű gyors játék, tökéletes egy unalmas délutánt érdekessé tenni, vagy ha nem akarjuk hogy a gyerek utazás közben a telefonját nyomkodja. Felnőttként is élvezhető, kell hozzá logika, taktika. Haverokkal játszottuk főleg, nagyon élveztük!
2018. 05. 14.
1 hiba és vége

Fontos a kiegyenlített erőviszony. Tapasztalt játékos ellenfeleként nem igazán élvezetes. Meg szerintem ketten se az igazi, de lehet nem játszottuk még elégszer.
Szeretem a természetes alapanyagokat és mivel ez fa az időállósága is remélem sokáig lesz élvezhető.
2017. 09. 02.
Labirintus

Mi nagyon nagyon szeretjük! A lényege az, hogy vagy lépsz egyet, vagy pedig egy falat raksz be bárhova. Tulajdonképpen ennyi a szabály, és mégis elég sok okoskodás kell a nyeréshez.

Előnyök
1. Ketten és négyen is lehet játszani, mind a kettő módban izgalmas.
2. Nincs szerencsefaktor, ugyan a tapasztalat jól jön, de kezdő is élvezni fogja.
3. Fából van, így biztos sokáig fog tartani.

Hátrány
Igazából ezért adtam csak 3 csillagot... Régebben játszottam több helyen is. Viszont lehet, hogy nekünk tavasszal egy újabb kiadást sikerült megvennünk, mert ebben elég szerencsétlen méretezésűek a fallapocskák. Túl vékonyak, és félig eldőlnek a pályán... Elég igénytelen, és csalódás, mert a régiben nem ilyen volt.
2017. 02. 02.
logika!

Nagyon jó logikai játék, tényleg megmozgatja az agyat. Ha már többször játszott az ember, ráérez a taktikára, a játék ízére, illetve felismeri, hogy nagyon fontos a "gondolj a jövőre - cselekedj előre" mondás ebben a játékban, ugyanis hiába dörzsöli nevetve az ellenfél a tenyerét, hogy milyen jól kiszúrt velünk, könnyen lehet, hogy az utolsó lerakott falunkkal az addig tudatosan építgetett labirintusunk csapdájába tesszük őt - ilyenkor garantált az elfehéredő arc!! ;)
Nagyon jó móka, de valóban elég belőle egyszerre 1 vagy 2 parti, mert lefárad az agy.
Külön izgalmat visz bele, ha 4en játsszuk.
2017. 01. 16.
Nagyon jól eltalált logikai játék

Át kell jutni a szemközti oldalra úgy, hogy választhatsz: lépsz vagy akadályt helyezel le. A jól lehelyezett akadályok az ellenfelednek többlet lépéseket okoznak. Azonban vannak olyan helyzetek, amikor az ellenfél által lehelyezett akadályokat a saját céljaidat segítve tudod kihasználni. Túl a 100. játszmán állítom, hogy komoly mélységek vannak ebben a játékban. Az is az előnyei közé sorolható, hogy ha két eltérő tapasztalatú játékos játszik egymás ellen, akkor az akadályozó lapok számának változtatásával kiegyensúlyozottabbá tehető.
Gyerekeket is könnyű rávenni a játékra, mert jól látható a cél. Ők is hamar megtanulnak több lépéssel előre tervezni.
A 3 személyes verziójáért nem rajongok, mert akkor gyakran összefog kettő az egy ellen. 4 személy viszont jót játszhat csapatban.
2016. 10. 11.
ajándéknak is szuper

Nekünk is van otthon, és a baráti társaságot is "megfertőztük" már vele. Legalábbis igencsak örült neki. :)

2016. 07. 12.
Nagyon jó

Nagyon jó játék. Egyszer karácsonyra kaptam, szilveszterig szinte folyamatosan játszottunk.
2015. 10. 19.
remek

remekül eltalált és nagyon egyszerű logikai játék. Bár sokat nem játszok vele egymás után, de újra és újra előkerül.
2015. 09. 29.
"Sakk" kicsit másként

Elsőre nehéz ráérezni a taktikákra viszont minél többet játszik vele az ember annál furfangosabb módon lehet keresztbe tenni az ellenfélnek. Viszont egy játék után én kicsit "kiégek" és már nincs kedvem egy másikat kezdeni rögtön, függetlenül attól, hogy nyerek vagy vesztek.
2015. 08. 10.
Ajánlott

Logikai játék, szinte sosem lehet ráunni.