Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rókanyomon

Ár:
5.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (5)
Elérhetőség: Raktáron

Vélemények

4.60
5 értékelés
5
(3)
4
(2)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2020. 11. 02.
Rendkvül szórakoztató játék, a gyerekek (4 és 6 éves) nagyon szeretik. Igényesnek gondolom a játék kidolgozását, szépek a lapok, a karakterek. Jó minőségűek a dobókockák. Mindennek megvan a helye a dobozban, jól rendszerezhető.
Viszont a nyomfejtő, amibe a csibész kártyákat kellene betenni, sajnos elég szűkre sikeredett, így én már az első játéknál a legelső gyanúsított lapot meggyűrtem picit, de többit is nehezen lehet beilleszteni. Sajnos a lapok kb 10 játék után már kezdenek kopni, pedig amennyire csak lehet vigyázunk rájuk (ezért vonok le 1 csillagot).
Nagyon jó, hogy a gyerekek nem egymás ellen, hanem együtt, összefogva játszanak. A játék fejleszti a logikai készséget, és a memóriát is, valamint némi stratégiai gondolkodást is pedzeget.
Összességben nagyon szeretjük a gyerekek élvezik, de nagyobb gyerekeknek 10-12 éveseknek már valószínűleg unalmas lesz.
| 4 / 5 csillag!
2020. 06. 25.
Ügyes játék

Sajnos elsőre rosszul dobtunk, ezért vesztettünk. Azóta viszont töretlen a siker és nagyon figyelnek rá a gyerekek. Ügyesen leköti a figyelmüket. Próbálkozhatunk lassan nehezítésekkel is.
| 5 / 5 csillag!
2019. 05. 16.
Kis nyomozóiroda

A Rókanyomon egy aranyos nyomozós játék, amelyben a Csibész fülön csípéséhez a kis nyomozók a helyes következtetést csak úgy tudják meghozni, ha egy kicsit a memóriájukat is megdolgoztatják.
A játék kellékeit is jól eltalálták: a kártyák grafikája a aranyos, a nyomfejtő meg egyenesen teli találat. :) Amit még szintén a játék javára lehet írni, hogy a dobozban mindennek meg van a helye, nem csak úgy ömlesztve kallódnak a dobozban az alkatrészek, ezáltal nem sérülnek meg a kártyák, nem törik el a nyomfejtő, nem kopnak a festett alkatrészek.
A mi nyomozó irodánk általában 3 fős, a 6 és a 9 éves lányom és jómagam alkotjuk a csapatot. A játék élményt azzal szoktuk fokozni, hogy szóban eljátszuk a nyomozást, a talált nyomokat a gyerekek beküldik a laborba ahol én ujjlenyomatot keresek, vidót elemzek, analizálom a szövetszálakat, stb... :)
Szülőként nagyon jó látni, hogy a gyerekek nem vitáznak, nem hisztiznek amikor nem ők nyernek, hanem drukkolnak egymásnak, hogy sikerüljön a dobás és együtt dolgoznak.
Ha már nagyon jól megy a játék, akkor nehézségét lehet fokozni pl azzal, ha a nyomkártyákat a felfedésük után kitesszük a játékból, így nem csak arra kell emlékezni, hogy az az adott tárgy van-e a csibészünknél, hanem arra is, hogy mi volt az a nyom; és/vagy azzal, hogy a már tisztázott gyanúsítottakat nem tesszük vissza a dobozba, hanem ott hagyjuk a tábla mellett.
Nyugodt szívvel tudom ajánlani ovisok és kisiskolások számára. A garantált szórakozás mellett tanítja a gyerekeket az együttműködésre is.
| 5 / 5 csillag!
2019. 04. 19.
Bevezető kicsiknek

Öcsém hatodik születésnapjára vettem ajándékba, és meg kell mondjam hogy jobbat nem is választhattam volna. A bábukkal való lépkedés mindig egy plusz pont a gyerekeknél (amik itt nagyon szépen ki is vannak dolgozva), emellé járnak az aranyosan megrajzolt állatkák, a nyomozós téma, az izgalmas játékmenet, és egy érdekes nyomfejtő eszköz. Elég rövidek a játékok, így nyugodtan le lehet ülni a kicsikkel egy-két meccs erejére, de az öcsémet sem egyszer kaptam rajta hogy egyedül is elkezdett vele játszani, annyira tetszik neki, és úgy is tökéletesen működik a játék.
| 5 / 5 csillag!
2019. 02. 14.
Kedves és szellemes kooperatív játék kisebbeknek

Logikai-következtetős játék, amelyben közösen keressük a Nagyi pitéjének tolvaját. A grafika szép, a játékmenet gyors és élvezetes még a felnőttnek is, ami jelentősen növeli az újrajátszhatóságot. :) A nyomjelző a jolly joker benne, a gyerekeim imádják berakosgatni a nyomkártyákat és megnézni, mit mutat.