Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Roll Player

Ár:
17.490 Ft
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (1)
Elérhetőség: Nincs készleten

Vélemények

4.00
1 értékelés
5
(0)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2019. 01. 03.
Meglepően euró

Én nagyon imádom a témát, érdekelt a koncepció, hogy egy karakteralkotásról van szó végig, a játék végére van kész a karakter, és mivel imádom az ameri játékokat, és a magas szerencsefaktort, gondoltam a 73 dobókocka is nagyon jó jel. Tévedtem, ez nem euró, és a szerencsefaktor is minimális benne, nagyon euró az egész annak ellenére, hogy a hangulat és a téma nagyon erős benne.

A kockadobálás része inkább a taktikát határozza meg, ami mentén érdemes haladni, de rengeteg lehetőségünk van a kockák értékének módosítására, kockák cseréjére, és egyéb módosításokra. Mindenki alapvetően képes ezekre korlátozott számban, ezért nagyon át kell gondolni, hogy melyik kockát melyik helyre, milyen akcióért használjuk fel, de a piacról megvásárolható képességkártyák is nagyon sok lehetőséget biztosítanak ezekre. A közös piac miatt a többi játékos közvetetten befolyásolja a fejlődésed, tehát érdemes nyomon követni őket is, hogy mi kellhet nekik.

Alapvetően kezdő játékosként is élvezhető, de az egymásra épülő, illetve összetett akciók miatta tapasztaltabbak is talának benne kihívást.

Solo módban a játék nem kifejezetten élvezetes, de 4 fővel, amikor 1 híján minden kockát felhasználunk, nagyon kihegyezett tud lenni, és nagyon izgalmas.