Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Room 25: Season 2 kiegészítő

Ár:
8.490 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (4)
Szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Vélemények

4.50
4 értékelés
5
(2)
4
(2)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2016. 09. 26.
Kötelező kiegészítő

Az alapjáték coop módban hamar kiismerhető, ott csak a random szobaleosztás ad némi változatosságot. Az árulóval ugyan jobb már a játék, de még mindig hiányzik a tematikából a szobák mozgása.
Evvel a kiegészítővel viszont kiköszörültek minden apró hiányosságot, ami felróható az alapjátéknak.
Kapunk színes figurákat, így már könnyen megkülönböztethetőek a karakterek.
Kapunk két új karaktert, így már akár nyolcan is játszhatják a játékot.
Kapunk minden karakterhez egy speciális képességet. Némelyik jó felfedezéshez, vagy túlélni a szobákat, némelyik jó védekezéshez, vagy mások szekálásához. Euekkel az extra képességekkel az árulós vagy egymás elleni móka sokkal izgalmasabbá és érdekesebbé válik. És már nem csak aszerint választunk karaktert, hogy hogy néz ki. :)
Kapunk új szobákat, amik egyrészt nehezítik a játékot, másrészt egy új lehetőséget is bevezetnek, a robotot, ami coopban felderítéshez nagy segítség, a többi módban pedig mind felderítéshez, mind egymás megöléséhez remek eszköz.
És végül kapunk egy paklit, ami mozgatja a szobákat, a játékosok akaratától függetlenül, igazi kihívássá változtatva ezáltal a játékot, és egyben visszaadva a tematika egyik fő vonását.
Már az alapjáték is tetszett, de éreztem, hogy még nem teljes. Ezzel a kiegészítővel már az.
Én mindenkinek azt javaslom, hogy coop játékot maximum oktató célzattal kezdjen, vagy ha nagyon nincs oda az ameri hangulatért. Ezzel a kiegészítővel mind a karakterek képességei, mind az izgalmi faktor, mind a téma hangulata akkor teljesedik ki, ha van egy áruló, vagy épp mindenki csak magáért küzd. ;)
| 4 / 5 csillag!
2016. 01. 22.
Ami hiányzott az első részből

Az első részben minden karakter egyforma volt, itt végre van egy ötödik akciólehetőség is, ami segít, hogy jobban beleélhesd magad a karaktered szerepébe. Az új szobákkal pedig már nem olyan egyszerű csak úgy vakon lépegetni.
| 4 / 5 csillag!
2015. 08. 25.
Új lehetőségek

Ebben a kiegészítőben új szobalapkák jelnnek meg, és újdonság, hogy innentől a karaktereknek egyedi, különleges képessége van.
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 17.
Letolnak a pályáról!

Igazi ameri móka, az árulók (őrök) jelenléte kiegyenlített erőviszonyokat eredményez. Gyors, pörgős játék, egy kicsit a régi Labirintusra emlékeztet a tologatás miatt, de sokkal másabb az élmény az erős tematika miatt. Szórakoztató darab!