Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rubik kocka 3x3X3 kék dobozos

Ár:
2.590 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (9)
Szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A Rubik-kocka Rubik Ernő fogalommá vált játéka. Rubik kocka, a logikai játék fogalma. Rubik kocka, a magyar játék jelképe. A Rubik kocka ma újra reneszánszát éli. Rubik kocka versenyeket szerveződnek világszerte, és Rubik Ernő ismét meghódítja a logikai játék híveit.
Eredeti 3x3 Rubik-kocka. Ez a hihetetlenül addiktív, többdimenziós játék lenyűgözte a logikai játék rajongóit. Rubik Ernő 1975-ben alkotta meg és az elmúlt három évtized alatt a Rubik-kocka folyamatosan a legkeresettebb játék a világon. "43 trillió" lehetséges lépés, és csak "egy" megoldás. Majdnem minden ötödik ember a világon tekerte és élvezte már ezt a rendkívül népszerű logikai játékot. A klasszikus Rubik-kockán, minden oldalt kilenc, (hagyományosan fehér, piros, kék, narancssárga, zöld és sárga) matrica borítja. A belső mechanizmus lehetővé teszi, hogy minden oldal önállóan forogjon, így lehet összekeverni a színeket. A játék megoldásához, minden oldalnak egyszínűnek kell lennie. A hagyományos Rubik-kocka minden oldala 5,7 cm x 5,7 cm.

Vélemények

5.00
9 értékelés
5
(9)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 06. 14.
Kortalan

Mindenkor népszerű lesz, és minden korosztálynak jó egy kis agytornára. Klasszikus játékok közül nagyon szépen öregedett, még mindig a toppon. :)
| 5 / 5 csillag!
2020. 04. 21.
Nem adom fel

Nekem még csak egy oldalt sikerült kiraknom, de nem akarok csalni és meglesni, mi is a technikája. Nem adom fel, egyszer ki fogom raknia klasszikus Rubik-kockát (a 4x4-esről lemondtam)
| 5 / 5 csillag!
2020. 02. 25.
Bűvös kocka

A '80-as évek nagy csodája volt. Az iskolában egymás kezéből kapkodtuk ki a Bűvös kockát, de csak keveseknek adatott meg a tudás, hogy ki is tudják rakni. Mondanom sem kell, nem voltam közöttük :o) Mindazonáltal a mai napig szívesen eltekergetem.
| 5 / 5 csillag!
2019. 10. 26.
Fejlesztő

Segít a térlátás és a logikus gondolkodás fejlesztésében. Minden általános iskolába kötelezőé tenném, szabadidős tevékenység gyanánt.
| 5 / 5 csillag!
2019. 09. 19.
Kocka

8 éves koromba találkoztam először a játékkal, azonnal nagy szerelmese lettem, boldog voltam 1-1 oldalát kirakni, majd évekre eltűnt a süllyesztőben, ám egyszer a tv-ben láttam a magyar bajnokságot ekkor lehettem úgy 14, és elhatároztam hogy megtanulom kirakni. Interneten találtam leírást, és csupán 1 hétvégémbe telt és már fejből ki tudtam rakni. Ez után jöhetett a sok sok gyakorlás, és így sikerült eljutnom egy fél perces átlagig. Zseniális logikai, és tétlátás fejlesztő játék! Csak ajánlani tudom! Aki 1x felveszi és beleszeret szerintem élete végéig bármikor el tud vele játszani akár órákat.
| 5 / 5 csillag!
2018. 11. 19.
Kockák királya

Mindenkinek, minden korban a legjobb agyjáték
| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 24.
univerzális játék

Minden korosztály számára jó szórakozást tud nyújtani ez a magyar találmány. Fejleszti a logikát, térlátást. Ajánlom mindenkinek!
| 5 / 5 csillag!
2016. 02. 10.
Mindenki ismeri

Az internetről könnyen megtanulható a kirakása. Ez a kocka igen jó minőségű, nem szorul, könnyű forgatni.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 14.
Klasszikus magyar logikai játék

Gyerekkorom kedvence, de még most is ki tudom rakni. Az unokatestvérek is el-el játszanak vele.
Leginkább szobadísz a régi kocka, de néha rá szoktak kérdezni, hogy ki tudom e rakni és összekeveri egy-egy vendég. Aztán kirakom. :)
Ha van több belőle, akkor kirakó versenyt lehet csinálni.