Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
2.990 Ft

Soma kártya – kék

2.990 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Soma saját nevével fémjelzett kártya minden értelemben egy világbajnok kártyacsomag. A csomag a világ legnagyobb méretű és múltú kártyagyártó cégével, a Cartamundival karöltve készült. A kártya a lehető legprémiumabb minőséget képviseli világviszonylatban. Tökéletes papír, tökéletes felületkezelés, tökéletes rugalmasság. Egy 56 lapos kártyacsomag 2 jokerrel és 2 speciális bónusz bűvész kártyával. 

Ránézésre ez egy hagyományos kártyacsomag, amivel ugyanúgy lehet játszani, mint bármilyen másik csomaggal. A különbség a következő:

  1. A kártya az egyik lehető legjobb minőségű kártya, amit bárhol kapni lehet a világon (ez nem marketing duma, hanem tényleg így van).
  2. A csomaghoz érkezik 2 spéci lap, amivel különféle érdekes bűvésztrükköket lehet bemutatni. ( Kék csomagban: egy teljesen fehér lap és egy pikk kilences, aminek a pikk jelei lecsúsztak egy sarokba.  Piros csomagban: egy káró 13-as és egy összetekeredett kör dáma.)
  3. A csomagba több apró grafikai érdekesség és meglepetés is el van rejtve, amiről az alábbi videóban mesél Soma. Ezek olyan trükkök bemutatására teszik a csomagot alkalmassá, amit más csomagokkal nem lehet előadni.

 

Honnan tudom, hogy milyen trükköt lehet csinálni a speciális lapokkal?
Soma ebben a videóban megtanítja: https://vimeo.com/702851189. A jelszó a csomag alján található utolsó szó.

Ez egy trükkös csomag kártya?
Ez egy 56 lapos csomag francia kártya, 2 jokerrel és 2 speciális bűvészkedéshez való lappal. Mindent, amire egy átlagos csomagot használsz (póker, pasziánsz, bűvésztrükkök), arra ez a csomag is alkalmas.

Hogyan kapcsolódik a pakli Somához?
A kártya hátoldalának dizájnja Soma életének részeit szimbolizálja. Többek között a világbajnoki trófeával, Soma középpontosan tükrös monogramjával, és sok minden más aprósággal. Emellett a szív királynak Soma kölcsönözte az arcát a csomagban.

Mekkora a kártya?
A kártya a nemzetközi póker méret szerint készült. A mérete 63x88mm.

Ez tényleg annyival jobb, mint egy átlagos pakli?
Tényleg. Nyilván erről írásban nem lehet meggyőződni, de ahogy kézbe veszed majd a csomagot, érezni fogod, hogy ez valóban egy prémium kártyacsomag. 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Értékeld a játékot!