Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
10.990 Ft

Száguldó robotok - Ricochet Robots

10.990 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (5)

Vélemények

4.80
5 értékelés
(4)
(1)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2017. 12. 10.
Olyan, mint a fejszámolás

A bátyámmal játszottunk múltkor ilyet, és annyira odavolt érte, hogy azt mondta eddig ez volt a legjobb társasjáték, amit valaha játszott! Én is nagyon szeretem, és nagyon jól fejleszti a koncentrációt!
2017. 08. 12.
Robotos agytorna

A minimalista, de akár csúnyácskának is mondható doboz remek játékot rejt. Egyszerű és nagyszerű. A játékosok feladata, hogy egymással versengve megtervezzék a legrövidebb utat egy kijelölt robotnak, a mozgáshoz kapcsolódó szabályok betartása mellett. A célmező és a játéktábla felállása is folyamatosan változik. A feladat a sakkozáshoz hasonlít abból a szempontból, hogy sok lépést kell előre és pontosan megtervezni és észben tartani, azonban itt csak egyetlen bábu és cél van, bár többféle megoldás is lehetséges. Kifejezetten erős koncentrációt igényel, de a sikerélmény is ezzel arányos. Nagy pozitívum, hogy nincs limitálva a játékosok száma, illetve nem kizárólag a gyorsaság számít, a kicsit lassabb, de jobb utat választó is nyerni tud. Blöffölni, taktikázni nem lehet. Egy húzósabb buliban gyorsan a kívánt mérték alá csökkenhet a résztvevők koncentrálóképessége (alkohol, valaki?), ilyen közegben az asszociációs játékok valószínűleg jobban teljesítenek. Mivel igen kompetitív játék, ha valakinek nem áll rá az agya, könnyen frusztrálódhat. Ezt orvosolja, hogy az egyes feladatok nehézsége véletlenszerűen változik, azaz a néhány lépést igénylő könnyebb feladványokat bárki meg tudja oldani, ha elég gyors. A Dobblehoz hasonlóan megfelelő mennyiségű játékkal fejleszthető a szükséges logikai készség, amit megtapasztalni nagyon örömteli érzés.
2016. 01. 14.
robot

Nagyon kellemesen csalódtam, hiszen zseniális játék! Első ránézésre sokan gondolják, hogy nem nekik való, de aztán azon kapja észre magát, hogy már intenzíven játszik :) Gondolkodós valóban, de semmiképp sem "party-killer".
+ akárhányan játszhatják
+ megfelelő játékidő
2015. 08. 05.
Gondolkodós

Az egyik nagy kedvenc évek óta. Először egy táborban láttam, és csak "kocka" egész este nyomta. Aztán megvettem, és elvittem egy nagy családi összejövetelre, és után megvette mindkét nagybátyám családja. Mindenki odavan érte, és szerintem igazán kortalan a játék.

Most egy kicsit drágának tűnik itt, főleg hogy pár éve még csak fele ennyibe került...
2015. 07. 28.
Robotoljunk!

Háát nem is tudom... Kezdjük azzal, hogy a játék alapötlete zseniális. Hogyan jutok el a kívánt mezőre egy akadályokkal teli táblán, robotokat mozgatva? Persze mindezt fejben kell lejátszani, aztán bekiabálni a saját tippedet. Eddig oké. Csak az a baj, hogy az ilyen fajta gondolkodás nem mindenkinek a sajátja, és ha ilyen valaki keveredik a társaságba, akkor egy idő után mindenféle kisebbségi koplexusokkal gazdagodva, rossz szájízzel fog felállni a asztaltól. Azt viszont tegyük hozzá, hogy kb. egyforma erős csapattal játszva szórakoztató a dolog. Főleg kívülről nézve, ahogyan egy rakás ember néma csendben üldögél vagy álldogál az asztal körül, és bűvöli a táblát. Esetleg néha valaki idegesen felkiált, hogy "magadban számolj már!" :)