Szerelmes levél

Normál ár: 4 290 Ft


A Te árad: 4 076 Ft

Értékelés:  (4.0)
A Szerelmes levél egy igazán különleges kártyajáték - villámgyors szerepjáték, mely mindösszesen 16 lapból áll, és legfeljebb tíz perc egy party, mégis hihetetlenül intenzív és élvezetes!
A játékosok körönként új szerepkártyákat húznak a már kezükben lévő mellé, de csak az egyiket tarthatják meg. Minden lap különleges képességgel bír, többnyire persze egy másik lap kárára, a játékosok pedig megpróbálják őket a legjobban kihasználni! Ehhez azonban legalább sejteniük kell, hogy a többiek éppen kinek a személyazonosságával a kezükben próbálnak keresztbe tenni nekik… A lelepleződésért kiesés jár, aki viszont bent marad, az biztos lehet benne, hogy levele eljut a hercegnőhöz!

Értékelések átlaga 


(3.9)

Közönségdíjak

Kezdőknek ideális 11 Családdal 10 Partijátéknak 9
33% (5)
47% (7)
7% (1)
7% (1)
7% (1)
Rendezés:
Értékelések: 1 - 10 (összesen: 15)
További oldalak:
  1. 1
  2. 2
kiváló játék silány minőségben

Csaba | 2019. november 7.

Elképzelni sem tudom, hogy mi lehet a háttérben, hogy egy 20 lapos kártyajátékot a lehető legsilányabb módon gyártottak le, és ahhoz képest horribilis áron adják. (Talán a magas licenc díj?) Gyakorlatilag játszhatatlan, mivel a kártyák tetejét annyira igénytelenül vágták, hogy több is erősen sorjás, a piros háttér tetején fehéres csík van, ráadásul több kártyán egyedi módon, így hátulról felismerem milyen lap van a másik játékos kezében vagy a pakliban, azaz gyárilag cinkelve van, és ez egy titkos szerepes játéknál nagyon gáz. Nekem kellett piros filccel megfesteni az összes kártya tetejét, hogy ugyanolyanok legyenek... Ahelyett hogy a 20 lapot megfejelték még 4 -5 reklám kártyával (munchkin és a kedves szerencsétlen D. Vision kiadó elérhetősége) igazán koncentrálhattak volna kicsit a minőségre is...
Legjobb átvezető játék...

Róbert | 2018. október 16.

Az egyik legjobb gyorsjáték amit valaha láttam, így átvezető, levezető játéknak ideális.
Mindazonáltal tökéletesen egyetértek az előttem szólókkal. A kiadás minősége már majdnem a minősíthetetlen katergória. A kártyák minőségével nincs gond, ellenben a játék dobozával igen.
Maga a játék 5 csillagos lenne...
Szuper játék, gáz kivitelezés

Attila | 2018. február 2.

Imádom a játékot, szeretünk vele játszani, ajánlom mindenkinek.
DE:
Az árérték aránnyal azonban komoly gondok vannak. Iszonyatosan béna a dobozminőség. Nagyon frusztrál, hogy az enyém teljesen szétesett és ahogy látom sokan panaszkodnak erre. Van piros szütyős kiadásban is, de nagyon elkeserítő, hogy rejtegetnem kell a többi játék mögött. Pár lapocska és fakockáz képest hihetetlenül túlárazták. Néhány piros műanyag szívecske és egy normális dobozzal megérte volna, de így inkább azt ajánlom, hogy vegyétek meg a delux verziót, de minimum a szütyős kiadást. Ezzel csak a bajotok lesz.
Kirikan aluli minoseg

Lhzs | 2017. december 26.

A jatek elvezetes, de ez a kiadas egy vicc. Cellovoldeben jobb minosegu kacatok vannak.
A magam reszerol kovetelek egy javitott kiadast dijmentesen a jelenlegi salata megvasarlasaert cserebe!
Partyjáték a gondolkodósabb fajtából.

bab1lon | 2017. október 24.

Nagyon egyszerűnek tűnő kártyajáték, ennek ellenére azonban kell legalább 2-3 parti, hogy ráérezzünk a karakterek valódi erejére. A kiesős része nem annyira játékos barát, de legalább ösztönöz arra, hogy a következő partiban majd jól visszavágjunk. Amire az első játék után garantáltan sor kerül!
Nagyszerű játék, botrányos kiadás

Dávid | 2017. szeptember 8.

JÁTÉKRÓL: Nagyon izgalmas és szórakoztató játék. Kipróbáltuk ketten is és maximum létszámmal is, mind a kettő játékmenet egyaránt szórakoztató volt, bár az egyértelmű, hogy négy fővel jóval mulatságosabb és változatosabb. Fontos mechanizmus a kidobott kártyák számolása, bár a forduló elején titkosan elégetett lap miatt még ezzel se lehet egyértelműen kiszámolni a megmaradt szerepeket. Nagyon fontos a blöffölés: nem egy kört buktam csak azért, mert képtelen voltam pókerarcot felvenni, vagy elszóltam magamat. Röviden: egy izgalmas és rendkívül vicces blöffölésre, kis taktikai érzékre építő játék, amely a kevés lap ellenére szinte magas szórakoztatási faktorral rendelkezik, a mérete miatt pedig szinte bárhol játszható (otthon, kocsmában, vonaton stb.). Nem egy mély játék, de ha könnyed időtöltésre vágytok egy kisebb társaságban (vagy akár ketten), akkor kiváló választás, garantáltan nem fogtok megállni egy játéknál és sokszor leveszitek majd a polcról.

KIADÁSRÓL: Egészen hihetetlenül igénytelen és gyatra a játék kiadása. A dobozt csak a szentlélek tartja egyben, arról nem is beszélve, hogy a vékony kartondobozt olcsó celluxszal ragasztották össze. A kártyákkal se jobb a helyzet, sőt. A kocsmában ingyen osztogatott magyar kártyáknak jobb a minősége. Mindenféleképpen ajánlom a kártyavédő használatát (standard, 63,5*88 mm a méret). Fel nem fogom hogy hozta ezt össze a Deltavision, mert ahogy nézem, a többi játékuk megfelelő minőségben kerülnek a polcra. Ha valaki gyűjtő, azt ajánlom szerezzen be egy kisebb műanyag tárolót a kártyáknak és a szabályzatnak, a játék eredeti dobozát pedig rakja ki a polcra, ne nyitogassa és ne rakjon rá semmit. Elképesztő kapzsiságról árulkodik ez a megoldás, annak fényében pedig pláne, hogy 16 kártyáért és 13 kicsi fakockáért fizetünk majdnem 4 ezer forintot. Maga a játék abszolút megéri az árát, a kiadás azonban maximum egy ezrest ér. Szomorú. A játék értékelésénél a kiadás minőségét nem vettem figyelembe!
Gyors és egyszerű

Roland | 2017. július 31.

Nem bonyolult elmagyarázni a szabályt, néhány perc alatt megértethető, és utána negyed óra alatt lepörög egy menet. Akár arra is jó, hogy beindítson egy társasjátékozó estet, vagy két játék között pihenés gyanánt - esetleg addig, míg valamelyik önként jelentkező felállítja a következő, bonyolult stratégiai játékot. :)
Kicsi a bors

Dundee | 2017. július 15.

Kevés kártya nagy szív! Az egyszerüsége teszi komoly játékká. A kis pörgős partik a végtelenségig folytathatóak és utána is vágyni fogsz a következőre!
Nagyszerű játék, gyatra kivitelezés

Jörgg | 2017. június 28.

Az első ilyen típusú játékom, és nagyon tetszik. Elképesztő, mit lehet kihozni 16 kártyalapból.
Ugyanakkor a magyar kiadás minősége felháborító. Az még elmegy, hogy a szabálykönyvben van egy-két zavaró hiba. De ahogy az előttem kommentelők már jelezték, a doboz rossz minőségű, gyenge, gyakorlatilag a felbontás után használhatatlan, és semmilyen más tokot, tárolót nem mellékelnek. Pedig szükség lenne rá, mivel a kártyák is rossz minőségűek, az újságárusoknál kapható, 300 forintos paklik is tovább bírják. Néhány játszma után már rojtosodik a szélük, vékonyak, könnyen megtörnek. Kártyavédő használata ajánlott. Az egész a magyar kiadásért felelős Delta Vision kapzsiságát "dicséri", ennyi pénzért jobb csomagolás és tartósabb anyag az elvárható.
Elsőre nem nagy élmény

Botond | 2017. május 31.

A játék maga elsőre elég laposnak és unalmasnak tűnhet. Viszont pár játék után lehet izgalmas is. Tökéletes egy esti kocsmázáshoz, vagy iszogatás mellé.
Bevezető játéknak is tökéletes, vagy amíg a többiekre vártok :). Legalább három játékos kell szerintem a jó játékhoz!

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.