Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

5.990 Ft

Törpék harca

5.990 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (5)

Vélemények

4.40
5 értékelés
(3)
(1)
(1)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2019. 10. 01.
Egy jó filler

Ez a játék is egy jó filler kártyajáték. Kezdőknek is ajánlom, jó, hogy vannak küldetések, de gyakorlatilag egy három színű francia pakli pár extra kártyával és szabállyal. Bejön a mágneses doboz és szerintem a rajzok is jók.
2015. 10. 18.
Változatos kártyajáték

Egyszerű játék de rengeteg játékmóddal.
2015. 08. 28.
Óriás lehetsz a törpék közt

Izgalmas kártyajáték. A kaland lapkák (küldetések) és a spéci lapok megbolondítják, ezek adják a változatosságát a játéknak
2015. 08. 20.
Dwarf King

Rikikiszerű kártyajáték, speciális lapokkal felturbózva. Nagyon szépek és hangulatosak a kártyák.
2015. 07. 30.
Minden kör más és más, pedig csak egy kártyajáték!

Ez egy egyszerű, de gondolkodtató, furfangos, izgalmas ütős kártyajáték, ahol színre színt kell tennünk. Minden parti más és más lesz köszönhetően a kaland lapkáknak (küldetéseknek), amiből 20 db van, ez biztosítja a változatosságot, folyamatos alkalmazkodoni tudást a játék variánsokhoz. Elolvassuk minden játék elején a kaland kártyát, ami meghatározza a játék típusát, +1 pont jár a lovagokért és -1 pont jár a törpékért, ha belekerül az ütésünkbe, egy példával szemléltetve. Még egy csavar van a játékban, ez pedig a speciális kártyák (14 db), ami általában jól illik a kerettörténetbe, de ezekből, mindig csak egy kerül a játékba, minden leosztásnál. Kiváló tematika egy kártyajátékhoz képest! A lényeg, tehát az, hogy minden körben más lesz a feladat. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a változatos kártyajátékokat.