Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tournament 5 (intarziás sakk-készlet) 679305

Ár:
15.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás

48x24x5 cm tábla jelöléssel, Staunton súlyozott bábuk, királymagasság 90 mm, intarziás fadoboz, színes kartoncsomagolás; 2 kg, barna-natúr színkombinációban rendelhető meg. A doboz belseje plüssbetétes. Mezőméret: 50 mm.

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2018. 06. 15.
Ha meg akarod adni a módját

Nem a sakkról, mint játékról fogok írni, hanem konkrétan erről a készletről. Bár nem itt vettem, de jó ideje nyüstölök egy pont ilyet szettet.

A legfontosabb, hogy létezik belőle kínai másolat is. Sajnos webshopon keresztüli vásárlásnál nehéz megállapítani, hogy az embernek melyikhez van szerencséje. Az eredeti gyártó tán Lengyelország, de ebben nem vagyok biztos. Alapból nem zárkózom el a kínai termékektől, de jelen esetben kerüljük a kópiákat! Nagyon bóvli a minőségük, és sok esetben azonos áron mennek az eredetivel.

Ezt a készletet akkor érdemes venni, ha az ember szeret sakkozni, és többre vágyok a kiteríthető nylon "táblás", műanyag bábus készletnél. Ez a szett megadja a módját a sakknak. Túllép a gagyi cumókon, amik diákkorban még elmentek, de egy felnőtt kezében már "ciki". Nem, ez nem egy nívós készlet, annak jóval vastagabban írják meg az árcéduláját, de tisztes iparosmunka, amivel szívesen ül le az ember játszani.
A mezők és a bábuk mérete számomra pont megfelelők. Kellően tágas a tábla, hogy az ember előtte ülve kényelmesen átlássa az állást. A figurák egyszerűek, nem csúfítja el őket felesleges csicsa, Pont a tenyerembe illenek. Nem ormótlanul nagyok, de nem is vesznek el a kezemben. Az aljukon filc berakás van, így a lépések nem koppannak, csattannak a táblán. A tábla belsejében ki van alakítva a figurák helye, ezért szállításnál nem csörömpöl a 32 bábu a dobozban.

Ahogy írtam, vannak jóval minőségibb darabok is, de ezért az árért ez egy korrekt sakk készlet.