Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

11.900 Ft

Trajan

11.900 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (10)

Vélemények

5.00
10 értékelés
(10)
(0)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2017. 10. 05.
Ohhh azok a kis színes jelölők

Nagyon egyedien megoldott munkás lehelyezős társasjáték. A munkásokat nem kényünk kedvünk szerint tudjuk minden esetben oda helyezni, ahová szeretnénk, mert nagyban függ a korábbi lépéseinktől, de mégis hogyan? A játék legszínesebb része, mind vizuálisan, mind hangulatilag a kis színes jelölő kockák a tálkákban (csak grafika).
A játék kezdetén minden tálkában 2-2 darab jelölő van. A körünk kezdetén az általunk kiválasztott tálkából kivesszük az összes kockát és óra járásának megfelelően a következő tálkákba rakunk egyet-egyet. Minden tálka egy-egy cselekvést jelöl, amit csak hajthatunk végre a nagy táblán, ha oda tesszük le az utolsó kis jelölő kockát. Így a körök előrehaladtával egyre jobban át kell gondolnunk, hogy hogyan tudjuk úgy mozgatni a jelölőket, hogy a lehető legjobban járjunk vele. Arról már nem is beszélve, hogy fontos szerepet fog kapni az is, hogy milyen színű kockák kerülnek egy tálkába, hiszen ennek hatására nagyon sok plusz lépés kombinációt lehet csinálni. (Egy körben az egy cselekvés helyett, akár négy is össze jöhet, ha ügyesek vagytok.)
Ezen kívül a játékban a 6 fő cselekvés is nagyon sok lehetőséget ad a taktikázásre, de ezt már nektek kell majd felfedeznetek ;)
Én személy szerint nagyon megszerettem ezt a játékot a különleges munkás lehelyezés metódusa miatt. Nagyon sok lehetőség, nagyon izgalmas menetek és sok-sok finom taktikázás van ebben a játékban.
Jó szórakozást hozzá!
2017. 10. 04.
Kotelezo darab!

Egyik kedvenc jatekom, a mankala es a sok-ut-a-gyozelemhez fantaszkitukus kevereke. Mindenkinek csak ajanlani tudom!
2017. 06. 21.
Komplex, de nagyon szórakoztató

Tipikus euró játék, melynél egyből észrevettem, ha nyerni akarok, rengeteg lehetőségem van. A szabályok összetettek, így kezdőknek nem feltétlenül ajánlanám.
Hosszú, izgalmas, sok taktikát igényel, de aki ráérez, nagyon fogja élvezni.
2016. 12. 29.
Rumcájsz, Csibészke és Manca(la)

Feld öt csillagos remekműve. Két fővel remekül működik, ha jól szeretnéd játszani, akkor nem árt, ha odafigyelsz, előre tervezel és jól használod a trajan lapkákat valamint a "+2"-es jelzőket. Kövezzetek meg, vállalom, szerintem a szenátusi szavazat számlálás nem csak alliterál, hanem tematikus. (Előny, ha Te vagy matematikus).
2015. 10. 05.
Trajan

Egy nehezebb Feld-játék rengeteg lehetőséggel, azonban mindig előre kell gondolkodni a mangala-rendszer miatt. Két fővel is kiváló, és itt sincs egy adott taktika, rengeteg módon érhető el a végső győzelem. A sok választási lehetőség és az egyes akciók esetében is többféle lehetőség kellően összetetté teszi a játékot, emiatt azonban beugró játéknak nem feltétlenl ajánlanám.
2015. 08. 28.
Ha Feld játék, akkor ez...

Keményvonalasabb eurogame, ami könnyű szabályainak köszönhetően gyorsan tanulható. Ennek ellenére nagyon tudatos stratégiára és figyelemre van szükségünk ahhoz, hogy a játék lehetőségeit a lehető legjobban ki tudjuk használni. Épp ezért csak olyanoknak ajánlanám , akik szeretik a kihívásokat, és képesek legalább 1-2 órán keresztül úgy koncentrálni, hogy szoros és izgalmas partikat tudjanak kialakítani. Kimerítő játék, de ugyanakkor egy hatalmas élményt ad, ha minden játékos kellően felkészült belőle.
2015. 08. 19.
Trajan

Nagyon izgalmas játék, van benne kombózási lehetőség, több út vezet a győzelemhez, két fővel is tökéletes! Még egy kedvenc 5*
2015. 07. 11.
Pontsaláta

Tipikus Feld játék, zsúfolt tábla, a eurogame-ek mintapéldánya. Az alap mechanizmus nagyon jó ötlet benne.
Csak ajánlani tudom.
2015. 07. 10.
Trajan

Szép játék, mindamellett csomó jó mechanika van benne. Bár kicsit zsúfolt a tábla.
2015. 07. 09.
Trajan

Az egyik kedvenc játékom. Feld ismét nagyot alkotott!