Trónok harca: A király segítője

Normál ár: 5 290 Ft


A Te árad: 5 026 Ft

Értékelés: 
(4.3)
Westeros királya az imént hirdette ki szándékát, hogy új Segítőt kíván kinevezni! Varys elvegyül a nemesek között, neveket súgva, támogatókat gyűjtve. De neked szerez nagyobb támogatást vagy az ellenfeleidnek? Ez igazi észjáték, ahol kettő-négy játékos karakterkártyákkal szerez címereket – és ahol a legtöbb címert gyűjtő játékos győz! Te nyered el vajon a Király Segítője címet?

Értékelések átlaga 


(4.3)

Közönségdíjak

Ezt a terméket még egy közönségdíjra sem jelölték elegen.

25% (1)
75% (3)
Rendezés:
Eddig összesen 4 értékelés
Közeleg a tél!

Zsuzsanna | 2018. december 10.

Remek játék, gyorsan, könnyen értelmezhető szabályrendszerrel. Megvan benne az izgalom, a logika, a másikkal szemben való egészséges, játék hevében elkövetett gonoszkodás lehetősége.
Rajongóknak kötelező. A nem rajongóknak is.
egyszerű izgalmak

Zoltán | 2018. május 8.

Igényesen kialakított, egyszerű szabályokon alapuló játék. Személy szerint a grafikai megoldások nagyon tetszenek, hozzáad a játékélményhez. Minőségi kifogás sem emelhető a játék ellen. Ami a játszhatóságán nagyot lendíteni, az a kisebb karakter- és nagyobb segítőlapok, (meglehetősen nagy helyet igényel) valamint egy (akár egyszerű papír) tábla, 6x6-os mezőkre osztva. A játék vége felé könnyen elmásznak a sorok oszlopok ami kis zavart okoz az erőben :) Bár a tematikája bármi más is lehetne, aki kedveli a Trónok Harcát annak biztosan be fog jönni.
Ár-érték arányát tekintve kissé túlárazottnak találom, amellett, hogy minőségi kifogása nem lehet az embernek, de egy kis hiányérzete igen. Jár neki a négy csillag.
jópofa

Eszter | 2017. november 20.

jópofa játék, egyszerű szabályok. Aki szereti a sorozatot, ezt is szeretni fogja, bár nem kötődik szervesen a történethez, akármi más is lehetne a témája. Tetszett, de csak több fővel az igazi
Egy jó ötlet, túlegyszerűsítve.

Gergő | 2017. szeptember 25.

Szerintem rendkívül szórakoztató játék, habár ketten annyira nem érdekes, mint egy átlagos sakkjátszma. Nem túl bonyolult, körülbelül 5 perc alatt megtanulható (ez nem csak előnye, de hátránya is), de minél többen játsszák (2-4 játékos játszhatja, a 2-6 al szemben, amit a honlap ír) annál izgalmasabb. Ár/érték aránya 10/6, Játékélmény 10/8, Ötlet 10/8.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Sajnos ehhez a játékhoz nincsen letölthető játékszabályunk.