Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Üdvözlet újra a mélyben

Ár:
4.490 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (4)
Elérhetőség: Nincs készleten

Vélemények

4.50
4 értékelés
5
(2)
4
(2)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 04. 14.
yo

Játszottuk már több valakivel is, nem mindenki szereti ezt a fajta játékot. Nekem személy szerint nagyon tetszik. Könnyen tanulható, gyorsan lejátszható játék, a blöff rendszer miatti szivatások pedig kifejezetten izgalmassá és derűssé tehetik a 20-30 percbe bőven beleférő partit. Mindenképp ott a helye a gyűjteményben.

| 5 / 5 csillag!
2020. 03. 27.
Üdvözlet újra a mélyben

Tetszik.Mi ketten szoktuk játszani, de több fő esetén is kivá. Szeretjük.
| 4 / 5 csillag!
2019. 09. 06.
Bonyolultabb! Jobb?

El tudom képzelni, hogy valaki az alapjátékot részesítse előnyben, mert effelé hajlok én is. Bár a fő mechanika teljesen ugyanaz, aki az alapot megunta, és bonyodalomra, több gondolkozásra vágyik, annak nagyon fog tetszeni. Emellett viszont az új változat sokat veszít a pörgősségéből azáltal, hogy jóval többször végig kell gondolni, hogy még mi maradt a pakliban, és melyik eszköz pontosan mit is csinál. Kicsit nagyobb a beleszólása a dolgok alakulásába "mélybe lemerészkedőnek" mint az előző részben, de cserébe nagyobb a játék közbeni random-faktor. Nálam nem veri az első részt, de ettől még egy nagyon jó játék, főleg az újításra vágyóknak. Négy csillagos játék! :)
| 4 / 5 csillag!
2018. 12. 23.
Lemenjek, vagy ne menjek?!

Az első egy-két játék, puhatolózás és kitapasztalás. Figyelni és megtanulni a különböző kalandorok képességeit. Utána viszont egy remek Press your luck, azaz kockázat elemző/kezelő, illetve blöffölős játék! Kezdetben licitálunk, hogy mely szörnykártyák kerüljenek be a tárnába, ahova a végén egy kalandornak le kell merészkednie, és a maradék felszerelés lapkájával szembe kell szálljon a felhúzott szörnyekkel. Igazán kaotikus tud lenni, hogy egészen a licitálás végéig nem tudjuk, melyik játékos lesz az, aki lemegy. Ez pedig hatalmas káoszt okoz tud okozni, ami jót tesz ennek a könnyed játéknak! Mersz, vagy passzolsz? Berakod a nagy szörnyet, annak reményében, hogy más megy a tárnába, vagy inkább megpróbálod úgy alakítani a tárnában levő szörnypaklit, hogy neked kedvezzen? Sok, sok ha-ha lehetőség, mindez pedig remek szórakozássá konvertálódik! A szórakozás, és élvezet faktor azért nagyban függ a társaságtól, mert a két véglet nem tesz jót a játéknak. Azaz, ha valaki folyton passzol, vagy aki ész nélkül teszi be a szörnyeket a tárnába, sokat ronthat az élvezeten! Összességében, ez egy nagyszerű kompakt játék, mert utazáshoz/nyaraláshoz is remek, és mivel eléggé nyelvfüggő, így külön öröm a magyar kiadás. Az ára meg szintén plusz pont, mert jutányos áron juthatunk igazán tartalmas szórakozáshoz! (A magyarul szintén elérhető alap helyett, én ezt a verziót javaslom, mert néhány extra dolgot – pontozó táblát, különleges szörnyek – kapunk ugyanazért a pénzért.)