Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
4.690 Ft

Üdvözlet újra a mélyben

4.690 Ft
Webáruház készlet: Nincs készleten
Átlagos értékelés: (4)

Vélemények

4.50
4 értékelés
(2)
(2)
(0)
(0)
(0)
Értékeld a játékot!
2020. 04. 14.
yo

Játszottuk már több valakivel is, nem mindenki szereti ezt a fajta játékot. Nekem személy szerint nagyon tetszik. Könnyen tanulható, gyorsan lejátszható játék, a blöff rendszer miatti szivatások pedig kifejezetten izgalmassá és derűssé tehetik a 20-30 percbe bőven beleférő partit. Mindenképp ott a helye a gyűjteményben.

2020. 03. 27.
Üdvözlet újra a mélyben

Tetszik.Mi ketten szoktuk játszani, de több fő esetén is kivá. Szeretjük.
2019. 09. 06.
Bonyolultabb! Jobb?

El tudom képzelni, hogy valaki az alapjátékot részesítse előnyben, mert effelé hajlok én is. Bár a fő mechanika teljesen ugyanaz, aki az alapot megunta, és bonyodalomra, több gondolkozásra vágyik, annak nagyon fog tetszeni. Emellett viszont az új változat sokat veszít a pörgősségéből azáltal, hogy jóval többször végig kell gondolni, hogy még mi maradt a pakliban, és melyik eszköz pontosan mit is csinál. Kicsit nagyobb a beleszólása a dolgok alakulásába "mélybe lemerészkedőnek" mint az előző részben, de cserébe nagyobb a játék közbeni random-faktor. Nálam nem veri az első részt, de ettől még egy nagyon jó játék, főleg az újításra vágyóknak. Négy csillagos játék! :)
2018. 12. 23.
Lemenjek, vagy ne menjek?!

Az első egy-két játék, puhatolózás és kitapasztalás. Figyelni és megtanulni a különböző kalandorok képességeit. Utána viszont egy remek Press your luck, azaz kockázat elemző/kezelő, illetve blöffölős játék! Kezdetben licitálunk, hogy mely szörnykártyák kerüljenek be a tárnába, ahova a végén egy kalandornak le kell merészkednie, és a maradék felszerelés lapkájával szembe kell szálljon a felhúzott szörnyekkel. Igazán kaotikus tud lenni, hogy egészen a licitálás végéig nem tudjuk, melyik játékos lesz az, aki lemegy. Ez pedig hatalmas káoszt okoz tud okozni, ami jót tesz ennek a könnyed játéknak! Mersz, vagy passzolsz? Berakod a nagy szörnyet, annak reményében, hogy más megy a tárnába, vagy inkább megpróbálod úgy alakítani a tárnában levő szörnypaklit, hogy neked kedvezzen? Sok, sok ha-ha lehetőség, mindez pedig remek szórakozássá konvertálódik! A szórakozás, és élvezet faktor azért nagyban függ a társaságtól, mert a két véglet nem tesz jót a játéknak. Azaz, ha valaki folyton passzol, vagy aki ész nélkül teszi be a szörnyeket a tárnába, sokat ronthat az élvezeten! Összességében, ez egy nagyszerű kompakt játék, mert utazáshoz/nyaraláshoz is remek, és mivel eléggé nyelvfüggő, így külön öröm a magyar kiadás. Az ára meg szintén plusz pont, mert jutányos áron juthatunk igazán tartalmas szórakozáshoz! (A magyarul szintén elérhető alap helyett, én ezt a verziót javaslom, mert néhány extra dolgot – pontozó táblát, különleges szörnyek – kapunk ugyanazért a pénzért.)