Webáruházunkban sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk a weboldalhasználatra vonatkozó adataidat, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket te adtál meg számukra vagy az általad használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

Új megjelenés: 7 Csoda: Városok kiegészítő

7 Csoda: Városok kiegészítő

Lenyűgöz titeket az ókor világa? Szerettek ámulattal állni grandiózus építményei előtt – amelyeket akár ti is segíthettek megépíteni? És mit szólnátok hozzá, ha még mélyebbre vonna be titeket ez a világ – a klasszikus stratégiai társasjáték, a 7 csoda nemsokára magyarul is megjelenő kiegészítőjével, a Városokkal?

Eddig is termelhettetek, kereskedhettetek és építkezhettetek a 7 csodában, kutathattatok a tudományok területén, de a 7 csoda: Városok segítségével meg is sarcolhatjátok az ellenfeleiteket. Ezzel nem csak kártyák kifizetésétől, nyersanyagok vásárlásától foszthatjátok meg őket, de ha egy körben nem tudják a sarcot megfizetni, adósság-jelzőikkel még pontokat is veszítenek!
Sőt, diplomácia-kártyákkal még a korszakvégi katonai konfliktusokat is elkerülhetitek – bár így akár egy győzelemtől is eleshettek. A háborúk élménye a csapatjáték szabályverziójával is új értelmet nyer.

Fosztogassatok, lavírozzatok a diplomácia segítségével – és építsétek meg a 2 új csodát: Petra sziklatemplomait és Bizánc legfenségesebb templomát, az Hagia Sophia-t! Még idén érkezik a 7 csoda: Városok!

7 Csoda: Városok kiegészítő